s kakšno pisavo pišete dopise v Wordu ?
Ravnokar pišem v službi en dopis in mi je padlo na pamet, katera pisava je najbolj primerna?
Tahoma, Times New Romanes, Arial, Arial Narow? Za velikost vedno uporabljam 12, ampak pisavo enkrat uporabljam eno, enkrat drugo, tako da bi raje našla eno in uporabljala to.
Vem, čisto nepomembno vprašanje (to zame ni problem, da se ne bo kdo hudil:), ampak me res zanima.
Hvala in lep pričetek tedna.
Joj, nikar Comics-e!!!! Če že nujno morate, potem v njej eventualno spišite vabila na otroške rojstnodnevne zabave.Drugače pa-ali v celostni grafični podobi podjetja nimate določeno pisavo, ki se uporablja v dopisih, mailih, tudi velikost ipd.? Če ne, se vsaj vsi v podjetju dogovorite kaj boste uporabljali v katerih primerih, tudi velikost in se potem tega držite.Ni slabšega, če vsak uporablja nekaj po svoje in potem od ljudi iz istega podjetja dobiš različno oblikovane dopise.Se vprašaš, če je tudi v poslu firma tako neenotna in šlampasta.Pa brez zamere-po poklicu sem oblikovalka in take reči mene res zelo bolijo ;)))) Comicsi pa še posebej 😉
lp
Forum je zaprt za komentiranje.