Računalnik noče ugasnit
Hojla maherji!
Po dolgem času rabim malce pomoči.
Kaj hudiča je treščilo v komp, da se noče ugasnit, ampak se ponovno zažene? Reset dela OK, Shut down pa NE. Kišta sformatirana, OS XP, ampak dokler ga bo takole bixal, niti ne bom nalagala gonilnikov. Škoda časa in truda.
Napaka na kratko: ko ga hočem ugasnit, lepo zmelje do konca, lučka od HDja ugasne, od powerja pa se sploh ne ugasne in potem se znova zažene.
Za pop**dit. Naj se me kdo usmili lepo prosim! Saj vem, da so dopusti in lepo vreme, ampak men res kuzla skače v rit.
LP LL
drugače pa malce preberi
Poglej ti malce v nastavitvah za napajanje
nadzorna plošča
ohranjevalnik zaslona
dodatno
napajanje
in tam malce izključi kakšne stvari,
ker sem 100% (skoraj), da nisi iz neta poinstalirala vseh
APM gonilnikov za ploščo in te samo to za****#()”!/#”
Takole je: včeraj sem ga sformatirala, naložila vse kar mora bit naloženo, se pravi gonilniki za drobovje in ostalo nujno zlo, brez programov… potem se je začel obešat pri zaustavitvi in se ni hotel ugasnit. Winsi se zaustavljajo in tam je tudi obstal. Pregledala vse možne nastavitve, tudi ta nesrečni APM, kljukice not pa trnke ven, pa ni bilo nobenega učinka. Prečesala po dolgem in počez BIOS… tema.
Danes sem ponovila vajo, le da sem ga samo sformatirala in je še brez gonilnikov. OS je sicer naložil mucho faster kot včeraj, mi je začel pa s to zadevo pri ugašanju sračkat. No, danes APM-ja ni med zavihki, ker ni gonilnikov za mamo plato gor. Samo, kolikor mi je znano, se mora tudi brez le-teh ugasnit. S takim primerom se srečujem sedaj prvič. (Mam oči, ko luči od starga Forda) :)))
Če mi pa lahko prišepneš kje v BIOS-u točno naj ga pošlatam, pa še toliko bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.