Najdi forum

ojla!

Zacelo se je kak mesec nazaj. Ko odprem doloceno spletno stran mi ta ze po nekaj sekundah,(vcasih zdrzi celo kaksno minuto), zasteka. Ne upam popolnoma nic, jo zaprem in se vedno pojavi tisto oknce “Ta program se ne odziva.. koncaj zdaj/preklici/..” pac koncam in grem znova na isto stran in tako ponavljam v nedogled dokler ne ulovim par informacij, ce mi le uspe. In to se mi dogaja samo na dolocenih naslovih, na ostalih nimam problemov.

Virusa nisem zaznala pa tud ne verjamem da je s tem povezano. Se to komu ze dogajalo in pa kako ste resili problem?!

hvala

si pobrisala začasne datoteke v MSIE ??
Kakšno napako ti pa javi ??
Malce več detajlov si pa že zaslužimo k’neda 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

podpis napake:
szAppName:IEXPLORE.EXE szModName: hungapp
szModVer:0.0.0.0 offset:00000000

Nisem nic brisala, oz. bi mogla? Zal se bolj malo zastopim v tole, ne vem ce tisto porocilo kaj pomaga, je pa edino kar se izpise v porocilu potem ko zaprem stran. Msie?

orodja
internet možnosti
jeziček Dodatno
Omogoči razširitve brskalnika od drugod*

poklikaj v redu

zapri in ponovno odpri internet explorer

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

oj

evo sem sla pogledat in nimam te opcije. Sem pa odprla ponovno eno od strani, katero mi je prej kar vztrajno sabotiralo, zdej sem pa ze par minut gor in nic, vse stima kot po maslu. Vem pa da bo prej al slej spet zablokiralo. Sestra vztraja da je virus in da bi blo fajn da kdo pogleda zadevo od blizu. Najbrz ima prav ma hvala vseeno za pomoc:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close