Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kopiranje besedila iz zaščitene strani…

Kopiranje besedila iz zaščitene strani…

Živjo!

Kot že naslov, pove bi rada iz spletne strani, ki je zaščitena rada skopirala besedilo, ubistvu neke tehnične podatke…se to sploh da??

hvala!!

Vse se da, se pa marsikaj ne sme. Nekatere zaščite so sicer kdaj tudi resna ovira, so pa nekatere, katere so učinkovite le pri “poštenih”. Katero zaščito bi pa ti rada obšla, pa veš le ti.

ne bom naredila nič nezakonitega:)

ubistvo neki delam za to podjetje…tko, da bo vse njihovo:)

Sprašuješ, če se da? Odgovor je : najverjetneje da

Je sedaj ok ? 😉

Se pravi če bi kradla za njih in ne za sebe tudi ne bi bilo nezakonito?

Lp L

jaz sem razumel tak:
– neka leva firma nima keša za enega, kateri se vsaj malo na to spozna, pa je naročila svoji tajnici, če lahko pošlje en novi katalog neki stranki. ker je firma leva, pojma nimajo, kje so original podatki iz njihve spletne strani, katero jim je naredil en študent, pa mu niso nič plačali oziroma se mu iz kakega drugega razloga ne da več ukvarjati z njimi.
Ta tajnica se bi sedaj želela izogniti pretipkavanju, pa bi kar skopirala lastno vsebino v drugo obliko.
Po moje v tem primeru le ne bi bilo kaj zelo narobe z upoštevanjem avtorskih pravic.
In ker je to ena zares leva firma, je tej tajnici nerodno izdati natančne podatke, na podlagi katerih bi ji lahko marisikdo kaj svetoval, pa se tako suče okoli kaše kot kaka sramežljiva mačka. verjetno pričakuje, da vsi komaj čakajo, da bodo začeli ugibati, le kaj jo pravzaprav muči. In na njeno smolo se najdeva sedaj le dva, pa še ta dva ji ne znata brati misli 😉

nič od tega kar si napisal ni res.

haha, problem sem pa rešila:)

lep dan še naprej..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close