Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija tiskalnik-kaj pravite na tega?

tiskalnik-kaj pravite na tega?

Kot prvo, hvala vsem ki ste mi že včeraj z svojimi odgovori pomagali pri moji odločitvi. Nekako mi je padla v oči tale večfunkcijska naprava od HP :
Bi pa vas še prosila, če mi poveste svoje mnenje o njej. Ne vem pogledat, oz. ti podatki mi nič ne povejo o kartušah v tej napravi, katere moram kupiti, da bo to funkcioniralo, črna in barvna…
Hvala še enkrat vsem in lep petek,
Tinca

teki podobnega so imel v Hoferju ( Lj) od Canona za 50 €
dobiš zraven kartuše in dela super – za domačo uporabo
samo so jih takrat dobil le 5 in je možek čaku pred vrati pa še par mandelcov in takoj vse pokupil…

Super je.
Ima znanka ne more prehvaliti.
Hčerki si doma vse skopirata in sprinatat, super jima pride za šolo, ko delata plakate.

In HP je itak super firma.

Kupiš pa črno in barvno kartušo.

Kupila 3 tedne nazaj, mislim da popolnoma isto zadevo. Ampak tale je zdaj poceni. Jaz sem dala (kao ugodno) 90 eur. Zaenkrat smo zelo zadovoljni.

Edino se mi zdi, da kartuše zna kar hitro zmanjkat. Nismo ne vem kaj printali, bolj preiskušali, pa je obeh (čb in barvna porabljenih že 1/4).

Tu lahko preveriš kakšne kartuše rabiš:

http://www.anni.si/sl/Tiskalniki/Tiskalnik_HP_DeskJet_F4180_AiO_Printer.html?sort=&

Sem pogledala, meni se zdi vredu, ker lahko daš noter kartuše od 20 ml in ne od 5 ml kot je pri nekaterih napravah.

ural: ponavadi ko kupiš tiskalnik, kartuše niso “polne” & dobiš poleg “male” (manj ml).

Pri nakupu sem hotela vedeti razliko med HP in Canon tiskalniki. Pri HP s kartušo menjaš tudi “šobe” (ne vem, če sem si prav zapomnila), pri Canonu pa ne. In če se te zapacajo, moraš menjati (popravljati) cel tiskalnik. To je zelo laično napisano!!!

Sicer imam pa podobnega Hp doma in glede tiskanja, kopiranja… super. Le kartuše se pa vseeno hitro praznijo (pa ne tiskamo zelo veliko) in niso poceni (cca 20 EUR vsaka – malo večje), tako da to ni tako zanemarljiv strošek.

Jaz imam podoben model doma in v službi.Glede kvalitete tiskalnika je HP zakon, glede cene izpisa pa je med dražjimi.Jaz bi raje vzel kaj podobnega od epsona, dobiš cenejše nadomestne kartuše, ter vsako barvo posebej.No lahko pa HP-jeve kartuše dofilaš tudi s črnili…

No, zanimivo – mi smo kupili Epsona, pa smo bili tako razočarani, da smo čez en mesec pol kupili HP!
Npr. Pri Hp ne potrebuješ računalnika, če želiš nekaj skopirat, pri Epsonu ja.
Predvsem pa nam je zelo čudno printal – kr mešalo se mu je (želel si npr.sprintat zeleno, je sprintal kr neko drugo barvo) – pa je bila nova kartuša.

recimo tega….ker je ta tiskalnik malce dražji se bo razlika v obliki nižjih cen kartuš hitro povrnila

http://www.mimovrste.com/artikel/2830054022/vecfunkcijska-naprava-epson-stylus-dx7450

Pa prinatate na Draft?

Takole, odločitev je padla. Naročila sem to HP večfunkcionalno napravo. Ravno zaradi tega, ker imam slabe izkušnje z Epsonom, sem se odločila za HP. Kakšne pa bodo izkušnje pa vam bom vedela povedati naslednji teden.
Hvala vsem še enkrat, pa lep vikend!
Tinca

Malinca

Verjetno ste imeli starejši model tiskalnika.Kolegu smo za r.d. kupili model epson dx5050, ki je predhodnik tega, za katerega sem dal povezavo in ga pohvali.Ima pa tudi samostojno kopiranje, brez prižganega rač.

Žal se ne spomnim modela, ni pa toliko starejši – mogoče mal več kot pol leta nazaj kar smo kupili.
Mi smo imeli bolj slabo izkušnjo, verjemem, da so nekateri modeli vredu.

vse je super, le ko je treba v trgovino po kartuše in to je zelo hitro, sploh če prinatš fotografije in slično, takrat ne pa skoraj kap, ker je tako črna kot brvna draga, nekje okoli 60 evrov, če ne že več, dajem za obe skupaj..drago ko hidič, za malo veselja!

Drugi printer moj, bo tak, ki bo imel poceni kartuše, printajo pa zdaj itak še vsi lepo!

Fotografij se itak ne splača doma printat, razen mogoče tu pa tam kakšno. To je res drago ko hudič.

Saj parvim to kaj ne rabite nujno, da ni za odati to kaj pač uporabljate potem samo doma printajte na draft in bo šlo veliko manj barve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close