Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija SIOL NEUPRAVIČENO SLUŽI DENAR-DRUGIČ

SIOL NEUPRAVIČENO SLUŽI DENAR-DRUGIČ

Ker v našem kraju nimamo kabla za ADSL, imamo pač počasno ISDN linijo.Linija je tako počasna, da samo za branje in pošiljanje pošte porabim 24 ur na mesec in za to plačam 41 EUR.
Zdaj pa sem temu naredil konec in pri SIMOBILU priklopil brezžično povezavo preko telefona in računalnika.Plačam skoraj 50% manj in to ne za 24 ur, temveč za celi mesec-vsaki dan po 24 ur.
To vam povem, ker če bi prej to vedel, bi to že zdavnaj naredil, no zdaj veste tudi vi.In kar je super, lahko prenosni računalnik nesete kamorkoli in se povsod lahko priklopite na internet.

Simobilov paket je res zelo ugoden, samo po mojih informacijah imajo stranke veliko težav z hitrostjo. Zgleda da je Simobil dal predobro ponudbo pa jih je naval ljudi malo presenetil. V nekaj mesecih naj bi bilo bolje.

Mi imamo pa siolTV + internet in damo 40 eur.
Prej smo imeli TRIO za 38 EUR, pa smo dal telefon preč in ker je sedaj razvezan razvod (al nekaj takega) imamo dražje, kot je bil TRIO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close