Najdi forum

1.5 sem sklenila razmerje s tušmobilom paket t30, sedaj pa imam non stop težave, v bistvu mi niti en dan še ni delala funkcija *123, kjer slediš porabi, kar je meni bistvenega pomena. Na njihovo tel.št za pomoč uporabnikom sem poklicala najmanj 20x in vsakič so mi zatrdili,da bo v najprej 1 dnevu,potem v tednu, 14 dneh….urejeno. Pa seveda ni tako. Najraje bi prekinila in se vrnila na simobil.
Vi lahko spremljate porabo in ali je ž”pravična” mislim minuta za minuto ali kje kaj ne štima?

katja

pa probi *123¤ in kliči za 3 pomeni lojtro
men zmeri dela
pa moraš mal tud navodila brat

meni pa že celi dan kaeže, da imam na voljo 0minut, 0 smsov, 0 mmsov. Paket sem sklenila par dni nazaj, v maju je delal, v juniju ni nič na stanju.

vem,da je treba še lojtro..ampak je nisem znala napisat..meni napiše VAŠ PAKET NE VSEBUJE … in nikoli mi ni delal, čeprav obljubljajo,da bodo uštimali urgentno. Skratka razočarana sem. Sem pa slišala da malo “okrog prinašajo” da minuta ni 60 sekund. Je to res?

katja

Ja. Minuta je mislim da 45s.

Minuta je 0,1 eur, intervali na 30 sek.
Jaz sem zelo zadovoljna. Funkcija pregleda stanja mi deluje normalno.
Preden so to vzpostavili sem klicala na brezplačno tel. št. in so mi brez problema povedali stanje.

meni pa ne morejo povedati in to me močno jezi, imam paket 30 in je kar precej pogovorov vključenih, ampak nimam nadzora koliko sem porabila, tako da max.šparam,da ne presežem. No, na koncu pa bom nekaj ur podarila:(
Kaj pomeni interval in zakaj 45s, zame je minuta minuta, torej 60 sekund!
Res mi ni jasno.

katja

Pri meni *123# lojtra ves čas normalno deluje, sicer ti pa stanje povejo tudi na njihovi zastonj številki.
Kar se tiče intervala, je MObitel bolj oderuški, za par sekund pogovora, ki ga zaključiš, vzame minuto.

Kje si prebrala to trditev? Imaš kakšen link?

Hvala!

pa ste nasplošno zadovoljni z tuš mobilom? sem zadnjič na “kje te čevelj žuli” slišala full nezadovoljnih strank? mi je ta mesec potekla vezava na mobitel, pa nevem ali naj menjam ali ne. ali je boljš kak simobil?

Hehe najboljša je pri tušu ta nategancija, da ti pri poaketu če si vzameš i phone podarijo nevem koliko MMSjev, in apple sploh ne podpira MMSjev.

Pri Tušmobilu se direktno norčujejo iz uporabnikov, posebno mariborska enota v Planetu Tuš je popolnoma netržno naravnana. Očitno še vedno mislijo, da smo v času socializma. Sem jih nogiral in odšel k Izimobilu, ki pa je dosti cenejši in deluje, kot je treba.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

po mesecu dni, po več kot 30 klicih na njihovo št.za pomoč, po več kot petih pritožbah,grožnjah,prošnjah…je stanje takšno.
Še vedno me precej številk ne more klicati,ker pove,da št.ne obstaja in najhuje je to,da so to številke mojih otrok in domača številka ter številka odvetnika iz tujine, da mi še vedno (oz.sploh nikoli) ni delala funkcija porabe…in ko sem jih včeraj zagrozila,da bom prekinila razmerje (imam ga točno en mesec),da je to sicer mogoče, vendar moram v celoti plačati gsm,ki sem ga dobila zdraven za 1e in sicer malo več kot 400 e.
ni moja krivda,naj mi uštimajo,pa ostanem…jih ne briga nič. Skratka poden od podna, vsakič znova mi zatrjujejo,da mi bodo urgentno uredili zadevo,da me bodo poklicali…ni od njih ne duha ne sluha!

katja

je Izimobil zgolj predplačniški?

--------------------------------- carpe diem

ja, imajo pa 15 sekundni interval za razliko od drugih ponudnikov, ki z daljšimi intervali neopazno kradejo naročnikom.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close