Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija mobitel – čisto zgoraj na ekranu črka”G” – kar enkrat ??

mobitel – čisto zgoraj na ekranu črka”G” – kar enkrat ??

Hčerka mi je prčkala po mobitelu in sedaj se mi že dva dni pojavlja v zgornjem delu ekrančka črka “G” (zraven, ko kaže, koliko je še poln).Nekaj je morala pritisnit…

Gre pa za mobitel Nokia.

Če mogoče katera/i ve kaj bi to pomenilo, prosim za nasvet.

Črka G se pojavi, če se “zalaufa” internet na tel.! Pomoje je dala pošiljat en MMS in sedaj si priklopljena na WAP!

Pojdi na sporočila – večpredstavnostna in pogej če je kakšen v pošiljanju! Če je v pošiljanju, daj prekliči in izbriši, potem bo pa tudi G izginil!

LP

Pokliči 0410700700

Meni se ta črka pojavi za vklop funkcije pritisni in govori. Potem greš v meniju na to in daš ugasni. Ne vem pa če je pri tebi enako – jaz sem pri operaterju Mobite.

Vklopleno imaš opcijo GPRS/UMTS.V nastavitvah lahko popraviš

Tako, sem naredila, kot je napisala hmmmmmmm in pri sporočilih najdla, da je pošiljala eno sliko možu.

Sem zbrisala……zdaj se mi je pa črka “E” pojavila…..še tu pomoč, prosim.

Bomo pa danes imele konkretne pogovore!

Napisal: hmmmmmmm
Datum: 23.05.2008 10:38

Črka G se pojavi, če se “zalaufa” internet na tel.! Pomoje je dala pošiljat en MMS in sedaj si priklopljena na WAP!

Pojdi na sporočila – večpredstavnostna in pogej če je kakšen v pošiljanju! Če je v pošiljanju, daj prekliči in izbriši, potem bo pa tudi G izginil!

E = Edge; drug protokol izmenjave podatkov (3G= tretja generacija, G = GPRS). Isto kot prej.
Kakšno sliko pa je pošiljala :)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close