Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Katera internetna telefonija …

Katera internetna telefonija …

.. še obstaja poleg Skypa, Messengerja.
Imam slabe izkušnje s Skypom, ker ves čas prekinja ali pa je zamik …
Nujno pa potrebujem neko zastonj telefoniranje preko interneta.

Kakšne imate vi izkušnje in kaj priporočate? Jaz ne vem kaj poleg tega sploh še obstaja.

Obstaja več programov, vendar povsem brezplačnega telefoniranja na domače stacionarne tel. številke najbrž ne boš našel. Ali pa se bo še kdo javil, ki tak program pozna ali uporablja.
Sam sem zelo zadovoljen s programom VoipDiscount:

Vplačaš 12 evrov s kreditno kartico in štiri mesece brezplačno telefoniraš v Telekomovo omrežje (kredit ti ostane nespremenjen), po štirih mesecih pa stroške telefoniranja črpaš iz vloženih 10 evrov, a še vedno je cena klica za polovico cenejša kot pri Telekomu.

Kakovost oz. slišnost v obe smeri je odvisna od zvočne kartice in mikrofona s slušalko. Uporabljam bluetooth in sem zadovoljen.

Vse ostale podatke in informacije pa preberi na spletni strani.

Aja, še nekaj: brezplačni klici na stacionarne številke so možni tudi v veliko tujih držav. Tarife za mobilne klice in sms so v ceniku.

Domača varianta, ki omogoča morda celo boljšo kakovost pogovorov je Detelfone, ki pa ni dosti cenejši od Telekoma, razen če kličeš v tujino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close