Najdi forum

Lepo prosim, če mi kdo pove točneje kaj je to? Sin si to želi za 11 rojstni dan pa gledam malo po internetu…pa se nič ne znajdem. Vidim od Sony-ja, pa ali je to tudi za surfat, pošiljat maile, gledat filme, poslušat muziko, slikat ali je samo za igrat igrice? Kaj vse lahko delaš s tem, kaj je dobro vedet…saj vem, hočem vedet vse. Baba zoprna! Ker sem videla eno ceno 167 ojrov, si mislim, da bi ta reč morala znat vsaj še pečt orehovo potice in delat palačinke. No ja, morda še malo prah pobrišemo z njim. OK, naj bo dovolj.
Se najlepše zahvaljujem za vsako info, ki bo pricurljala od vas.

Je igralna konzola z katero ne le da lahko igraš igre ampak tudi,poslušaš muziko,gledaš filme,gledaš slike in tudi fotografiraš ampak moraš kupiti dodatno zunanjo kamero.Igre se dobijo lahko pri meni en DVD iger(5 iger) za 5 evrov saj so originalne zelo drage in niso primerne za vse vrste PSP-jov dobim vam tudi zelo poceni PSP ki je že modiran kar pomeni da lahko igraš piratske igre in jih tudi nalagaš ne za to prirejeno spominsko kartico.

P.S.Matic(kontakt na 051 819 183)

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jaz bi se pa resno zanimala za kakašno pomoč pri nakupu Sony PSP-ja.
Prodajate nove PSP-je, kako je z garancijo, kaj pa igrice?

res hvala lepa za odgovor.

Tole zgoraj je napisal moj sin, ki kar nekaj ve o stvari, zato je najbolje, da ga pokličeš na njegov telefon.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close