Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako in koliko prihranim pri telefonu?

Kako in koliko prihranim pri telefonu?

Odkar uporabljam Smart 20 mesečno prihrani naša družina cca.50 evrov na mesec. Prej sem imel ORTO SMART. ba je pa je MOBITEL d.d. najdražji. Po izračunih je tud TUŠMOBIL dražji od SIMOBILA.
Koliko pa porabite mesečno vi in pri katerem operaterju ste?

Mobitel-od 30€ do 45€ mesečno. Mož enako.

Imam SmartI + opicijo mobilni (da so klici v vsa omrežja po 0,12) in mesečno porabim do 20 eur. Ne kličem iz tujine.

…. od 10€ – 20€, mož 30€ – 40€.

..pozabila napisat operater debite.

Pri SMART 20 dobiš brezplačno 1.000 minur pogovorv na stacionarne telefone( t-2, amis, siol im navadni), 1.000 minut na simobil brezplačno, 1.000 sms brezplačno na mobitel pa 0,09 evra na minuto. Zato pa plačaš 20 EVROV NAROČNINE. Splača se ti preusmeriti na SIMOBIL ( SMART 20) in še številko si lahko preneseš. Vedno več je uporabnikov simobila. Sedaj imajo že skoraj vsi moji kolegi simobil in se pogovarjamo brezplačno, saj niti 300 minut ne izkoristim kaj še le 1.000 minut

Telekom – SOS paket:

Račun za marec: 2,95 eur, mož: 5,67 EUR
Račun za april: 0,79 EUR, mož: 7,85 EUR

Kaj kaj za vraga toliko čvekate po telefonu?

Imam tisti nek smart paket, smart I ali II, niti ne vem.

Telefonski račun tam okoli 80 evrov na mesec.

Pol od tega so garant sms-i.

Meni se splača vzeti tale smart 20 ali ne?

So sms-i ceneje?

A še lahko zamenjam? Kaj moram narediti???

pri tuševih poglej

pri naročnini 20€ imaš npr. 200 min pogovorov in 100 sms,

za ostale ne vem iz glave,………

jaz pri mobitelu nekje okrog 20€,
punca prav toliko pri Simobilu.

Predplačno razmerje na izimobil. Na vsake tri mesece napolnim za ene pet evrov, da mi ga ne izklopijo iz omrežja. No,ko sem bila v bolnici, pa sem si ekstra gor naložila še 10 evrov. Pa jih še v enem mesecu nisem porabila.

Imamo pa doma tudi fiksni telefon, za klepet uporabljamo tega. telekomov, s paketom vikend in večer, da lahko klepetamo z mamo in taščo pa še s kom zvećer zastonj. Bomo pa najbrž da v prihodnje prešli na t-2 telefonijo, ker nam bo ceneje.

a vi vse klice opravite po mobilniku ali kako imate tako porabo?

1.000 sms imaš zastonj
samo pokličeš na 080 404040 in ti nekje v 1 uri uredijo. Ti boš po mojem prihranila vsaj 40 evrov

simobil, jaz naročnina + 1-5 eur, mož naročnina + 5-10 eur

tudi jaz ne razumem silnih zneskov na računih, res da uporabljamo še stacionarca, ampak ne tako veliko

imam takšno dejavnost, da porabim kar nekaj telefona. Če bi porabil samo 10 evrov na mesec bi bil dohodek vsaj za 70% manjši

Orto Smart pri Simobilu, cca. 15 € na mesec z Opcijo mobilni.

mobitel, jaz med 10 in 15 eur, fant isto… (aja od tega je naročnina okrog 5eur)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close