Najdi forum

Email naslov

Recimo, da sem Janez Puh in bi si rad na gmalilu odprl email naslov:
janez.puh ……..zasedeno
j.puh ……. prekratko
jpuh ……prekratako
janezp …….zasedeno
janez.p…….zasedeno
Rad bi en takšen naslov, da ne bil preveč izven konteksta, mogoče:

puh.janez ….
kaj predlagete, kako se vam zdi najprej priimek potem pa ime?

hvala in lep pozdrav!
Janez

puh.janez ….
kaj predlagete, kako se vam zdi najprej priimek potem pa ime?

Naravnost čudovita rešitev

Mislim, da je naslov sprejemljiv, ker gre za brezplačen račun – ostali pa so te prehiteli.

Eeeee, tako ti je to, če si Janez…..Pritoži se ateju in mami….No, pa resno; lahko si janez.puh.tvojkrajkjerzivis@gmail.com.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

jani.puh
janez.puhec
janez.puh.vesoljni
janez.veliki.puh

Drugič pa bolj pohiti 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

yanez.puh je na voljo

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

hvala vam

nekako mi je najbolj blizu

ime.priimek26 26……hišna številka

Ja, pol pa najboljše, da daš še tel. zraven in SPLOH NISI RAZKRIL VSEH SVOJIH PODATKOV raji na netu, ki komaj čaka, da nekomu nekaj zakuha.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ta janez puh mi je slučajno prišel na misel, kot tudi hišna števika. Tako, da ne se preveč sekirat,…

Janez Puh, pa ne tisti pravi

Si že v prvem postu napisal, da je to samo primer.
Vseeno mislim, če imaš e-mail ime.priimek.telefon@karkoli.com, da si precej “prozoren” na internetu …

………pa saj nimam telefona v e-mailu, ampak ime.priimek hišna številka@……com. Upam ,da zaradi tega nisem nč bolj prozoren na netu.

Živjo!
JEst imam pa priimek.ime@…, pa se mi zdi najboljš, ker se mi zdijo številke v mailu odveč. No, moj predlog…

Aja, al pa imepriimek@… Brez pike…

LP

Čisto mimo grede oz njive.
Gmail . (pik) ne upošteva (pri brezplačnih accountih) tako da janez.puh = janezpuh

Tolko, da ne boš preveč kompliciral :))

……….problem je rešen

gmail omogoča po novem (vsaj zame je nova info) tudi janez@puh.com

………..http://www.jes-jes.com/clanek/032.htm

pa pohitite, dokler vseh domen ne zasedem

Jaez Puh malce zavaja in ne govori resnice, torej Janez Puh napiši
še 1x.

I want to buy a domain name
Google Apps Standard Edition is free, but a domain name costs $10/year.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Klemenxx… prekopirano iz strani http://www.jes-jes.com
Google vam ponuja, da si pri gmailu ustvarite e-mail z vašo domeno, ter z gostovanjem pri njih. Torej, vašeime@vašadomena.com in to brezplačno. Vse kar morate storiti je to, da potrdite, da je domena res vaša. To storite tako, da na svojo stran naložite eno HTML datoteko, ki mora vsebovati kodo, ki jo določijo oni. Svojo pošto pa berete, tako kot na navadnih gmail računih.

Torej če so lažne informacije na omenjeni strani, potem vas res zavajam in ne govorim resnice. Nikakor pa ni to moj namem.

Res pa je, da sem si sam ustvaril račun pri googlu ime@priimek.com in nisem do sedaj še nič plačal. Mail pa dela, tako da zdaj res ne vem, če res lažem. Če me bo kdo ganjal za 10 $ vam pa tudi sporočim, tako da ne boste še drugi nasedli.
Pa lep vikend!

ne ta pravi Janez Puh

Na tisti spletni strani jes-jes je napisano:

Imate svojo spletno stran pri brezplačnem ponudniku gostovanja in morate zato imeti uradni e-naslov strani pri gmailu, hotmailu…. ali pa ste pri nakupu domene dobili zgolj en e-naslov radi bi pa jih imeli več?

Google vam ponuja, da si pri gmailu ustvarite e-mail z vašo domeno, ter z gostovanjem pri njih. Torej, vašeime@vašadomena.com in to brezplačno. Vse kar morate storiti je to, da potrdite, da je domena res vaša. To storite tako, da na svojo stran naložite eno HTML datoteko, ki mora vsebovati kodo, ki jo določijo oni. Svojo pošto pa berete, tako kot na navadnih gmail računih.

Vsi postopki so natančno opisani v navodilih: Začnete pa tukaj!

Ko pa greš na stran (http://www.google.com/a/cpanel/domain/new) googla, pa piše:

To sign up for Google Apps, enter your organization’s domain name
What is a domain name? Usually it is the identifier associated with your organization’s email address (like @ example.com). The domain you provide will be used for all your Google services. For example, if you choose example.com or mail.example.com, you will be able to create user accounts for john@example.com or jane@mail.example.com.

Don’t have a domain name? Click on “I want to buy a domain name” to get one

Torej ČE IMAŠ in si LASTNIK domene, potem to ni problema,
sicer pa na desni strani piše:

Google Apps Standard Edition is free, but a domain name costs $10/year.

Torej:

– ti nisi prebral natančno in zaradi tega zavajaš naše uporabnike

sicer pa — “ko voli nek izvoli”,
jaz vem, da googl-u ne bi zaupal poslovnih stvari, privatnih pa še manj 🙂

google postaja malce pokvarjen, sploh kar se osebnih stvari tiče 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

google postaja malce pokvarjen, sploh kar se osebnih stvari tiče 🙂

jaz in verjetno še kdo bi ti bili hvaležni, če bi še kako razlago pripisal k zgornjemu stavku….

Klemenxx, jst vem da si ti pravi stručko za računalništvo, in da tijt ne seženem niti do gležnjev.

Je pa res tudi, da se s klikom na zgornjo povezavo odpirata dve različni strani (ime strani v naslovni vrstici je pa enako). Preverjeno v službi. Meni je odprlo tisto stran, da sem si lahko brezplačno ustvaril domeno, sodelavcu pa enako kot tebi. Doma pa odpre kakor kdaj, eno ali pa drugo.

Print Screen strani imam shranjen, tako da ga ti lahko pošljem, ali pa objavim na tej strani (samo ne znam slike direktno prilimat na ta forum).

Tisto o nezaupljivosti do gmaila pa prvič slišim, a lahko poveš kaj veš, me res zanima.

Hvala in lep pozdrav!

j. puh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close