Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija web cam-slušalka ne dela?!

web cam-slušalka ne dela?!

Malo sem se modernizirala pa mi že nekaj ne štima.

Kupila sem si web cam s slušalkami(enojne) in mikrofonom. Kable sem preverila (po barvi) in sem vse prav vtaknila. Kamera in mikrofon mi delata……problem pa je slušalka, ki mi ne dela.

Kako in kje naj odpravim to težavo? Je potrebno še kaj v nastavitvah računalnika naštimati, al kaj?

Hvala vam za odgovore!

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Kateri program pa uporabljaš za chat??

Yahoo messenger

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Web cam s slušalkami(enojne) in mikrofonom??
Web cam je ena stvar, slušalke druga mic pa tretja.

Poskusi napisati malo bolj natančno, kaj sploh imaš,…Web cam, slušalke mic??

Ti slušalke delujejo, ko predvajaš npr. mp3(karkoli drugega zvočnega)?

Ja, mi je popolnoma jasno, da so to 3 različne stvari.

V kompletu sm kupila web cam s slušalkami(enojne), katere imajo mic. Bolj natančno kot to ti, hmmm, ne znam razložit.

Mic dela, web cam tudi, le zvoka v slušalkah ni.

Da ti bo Hmmm lažje pomagal, mu le napiši kako imaš ti to vključeno,
za lažjo orientacijo, samo kot primer:

– web cam imam vključeno v USB port
– slušalke imam vključene v kamero
– mikrofon pa v kamero

skratka kar natančno napiši kako imaš in kam imaš zadeve vključene

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja web cam gre v USB port
Mic je na slušalki, iz katere gre en kabel. Ta kabel se pol razdeli v dva kabla, katera gresta v sivo in črno luknjico na računalniku.

A če slušalke prikljućiš v vtičnico, kamor imaš običajno priključene zvočnike, slišiš recimo glasbo, če jo predvajaš?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close