Ajoj!
Te posodobitve, ki mi jih Windows dela samodejno … Po eni takšni sem danes ostala brez spell checkerja in sem jezna kot hudič. Eno leto sem se mučila, da sem prišla do slovenskega Worda, ki ima slovenski spell checker. Ker samo če ga ima Word, ga dobi tudi program, v katerem delam. Diska, s katerega mi je nekdanji partner Word inštaliral, nimam več. Če ga slučajno imam, ne vem, kje je. Znam pa tako ali tako ne nič. Kaj lahko naredim, da dobim nazaj svoj spell checker?
V bistvu jaz nisem naredila nič. Ta hudič se kar sam posodablja. Ampak včasih je tako prijazen, da se potem ne restarta, tako sredi mojega dela.
Update za Windowse.
Windowsi bi rekla, tako zelo laično, so NT.
Zamenjala nisem prav ničesar. Jaz sem normalno delala. In on mi je sporočil, da se je posodil in da se bo restartal čez pet minut. Jaz sem mu dajala later, later, later, nakar sem bila pet minut odsotna in je pač brez mene naredil, kar je naredil.
Zdaj je gor Office 2002, ampak prej ni bil gor ta isti. Ker vem. Vrnil se je tisti prejšnji, angleški. Do danes dopoldne pa sem imela slovenskega, ki je bil nameščen pred pol leta. Angleški Word kajpak ne more imeti slovenskega spell checkerja.
Ne, ne gre za original.
Danes mi je uspelo rešiti zagato, ki je tri leta dva moška nista uspela. In ko bi končno imela idealne pogoje za delo, je pa spell checker šel pa-pa.
In spell checker se je vrnil. Tako od nikoder. Dobila sem nek mejl z nekim dokumentom v Wordu. Ki ga moj Word ni prepoznal. In je hotel nekaj inštalirati. To sem spustila, ko pa nečesa ni mogel do konca, sem ga prekinila. Ampak očitno se je nekaj vseeno zgodilo in sem dobila nazaj spell checker. Brez da bi vedela, kaj sploh delam. Se oglasim, če bo spet izginil. Ta moj računalnik očitno živi mimo mene in moje volje. Stvar se kar dogajajo.
Forum je zaprt za komentiranje.