Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako priti do kopije poslanega e-maila, se mudi

kako priti do kopije poslanega e-maila, se mudi

prosim za pomoč. povejte mi kako naj pridem do kopije poslanega e-maila, ki je bil poslan na e-mail naveden pod kontakti podjetja na njihovi spletni strani. ta pošta se v računalniku ne shranjuje.
rabim nujno saj sem storitev tako odjavila, sedaj pa so mi kljub vsemu poslali račun za cel mesec in trdijo da niso prejeli e-maila.

Če pošiljaš iz Outlooka, bi morali bit sporočilo v mapi “poslana sporočila”. Razen, če imaš tako nastavljeno, da ti ne shranjuje kopij. Sicer pa se prijaviš preko internet brskalnika na strežnik in greš tam v mapo poslana sporočila. Tam bi pa moralo bit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

saj v tem je problem nisem pošiljala preko outlooka, temveč sem dostopala do e-maila preko spletne strani dotičnega podjetja. izpisalo je da je poslano. ni pa niti na strežniku niti v poslanih sporočilih.
že v obrazec sem morala vpisat svoj e-mail,ki ga če pošiljaš iz outlooka ne rabiš. sploh mi ni več nič janso. jezi pa me ker me niso kontaktirla prej kot sedaj ko so poslali položnico za naročnino.

Kadar pošiljam kakšne pomembnejšo pošto, čakam na odgovor, če ga ni, pišem še enkrat in ga zahtevam, ali pa pokličem, kako stvari stojijo.

Tudi če najdeš ta mail ne velja eno figo nič.
Kot dokaz velja samo priporočeno pismo s povratnico.

Aja, preko njihovega obrazca si pošiljala. To bo pa težka, ja. Ampak, če je naročilo veljalo preko maila (ne vem, kako si naročala), bi tudi odjava storitve morala. Al ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne storitev nisem naročala preko spleta, smo jo sedaj koristili več let, sedaj pa smo se odločili za novega ugodnejšega ponudnika. pa nisem prvič odjavljala pri njih preko njihovega spletnega obrzaca, vedno je šlo, brez da bi mi odgovarjali. no sem se razkurila in šla do njih, pravkar prišla nazaj. mah me ima jeza. mi je prej po telefonu rekla da naj prinesem kopijo sporočila. pa sem ji že prej rekla kako, če pa se to ne shranjuje, če gre na vaš spletni obrazec. no in sedaj so si v tej uri ko sem rabila da se umirim in šla do tja, ugotovili da je res tako in mi seveda hladnokrvno reče nič, nismo prejeli nobene odjave. mah jaz tele da sem ji šla povedat da se kopije ne da dobit in to kar preko telefona, da se je lahko pripravila in po moje nič iskala. pol pa jaz vstrajam in pravim pa poglejte v začetku meseca sem Vam poslala, no in ona seveda veselo, itak nič ne pomaga če ga najdemo, ker se storitev zaračunava od 1. do zadnjega v mesecu, lahko pa narediva odjavo od 1.4. sem se strinjala, vseeno pa mi ni jasno, prejšnji mesec sem jim poslala itak v takem času kot je danes, do 10. v mesecu, pa se ne bi dalo, ta mesec pa se naenkrta da.

mah če še kdaj sodelujem z njimi.

vseeno hvala vsem za nasvete in da ste me brali.

Za take zadeve je še vedno najboljše poslat priporočeno pismo. Če pa že preko maila, pa naj ti vsaj nazaj potrdijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close