Najdi forum

apple računalnik

Rada bi si kupila applev prenosnik, ali ga kdo ima in kako ste zadovolnji z njim 🙂

Imam MacBook in sem zelo zadovoljna z njim.

L.p. B

Enako. Priporočam.

Jaz pa slišat ne morem več za Mac-a. Sem ga imela leto in pol in potem končno zamenjala.

Odvisno, za kaj ga boš rabila. Za brskanje po spletu, za maile, kakšen tekst napisat, mogoče čvekat po msn ali skypu je čisto ok. Ne vem, kako pa se obnese pri zahtevnejših zadevah. Mogoče je vseeno lažje imeti kaj evropskega. Zakaj,Gina, pa se je tebi zameril?

Apple-i se obnesejo odlično, tudi pri najzahtevnejših opravilih (razvoj aplikacij, namizno založništvo, itd.). Hmm, zanje obstaja tudi Microsoft Office (Office for Mac, al nekaj takega, je uradno ime), tako da se ni potrebno bati kompatibilnosti z ostalim svetom.

Edino cena jih malo baše, meni osebno je škoda dati toliko več denarja za praktično isto zmogljiv računalnik kot so “navadni” laptopi. Sem ravno tako produktiven na enem robustnem Lenovotu, kot na Macbooku. Je pa seveda odvisno, za kakšen namen kupuješ, podobno kot pri avtih – za prevoz od točke A do B ali za kaj “več”.

Pri zahtevnejsih zadevah se obnese zelo dobro. Na mojem delam celotno pripravo za tisk razlicnih publikacij, montiram filme, razen s 3D modeliranjem nimam izkusenj na tem racunalu. Edino kar mi vcasih malo zmanjka je ekran, je malo mali, vendar ga uspesno priklopim na vecji monitor, pa spila zadeva tako kot je treba.
Moram rect, da ga kar vsakodnevno mucim, pa se se ni zgodilio, da bi kr tako umrl.
Je moja mala prenosna pisarna. 🙂

Ja, za oblikovalce je baje zakon. Jaz sem delala na njihovem OS in to je bila groza od groze ker nisi z ničemer oz. z nikomer kompatibilen. In jaz enostavno tega nisem več prenašala…Službeno pač ogromno izmenjujem dokumente in karkoli sem poslala ali dobila od koga ni bilo to to, je bilo potrebno naknadno urejat itd…Razen tega cel kup stvari, ki sem jih rabila nisem mogla gor naložit..npr. kupila en zelo drag slovar, ni šel na Mac-a, hotela naložit en drug program, ni laufal na Mac-u…itd itd….V bistvu, če sem poštena, res je tako, kot so nekatere tule povedale: odvisno zakaj ga rabiš in kaj od njega pričakuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close