acrobat
Pozdravljeni,
Imam dokument v pdf-ju, ki ga odpira Acrobat. Ko kliknem na dokument me program vpraša s katerim programom želim ta dokument odpreti in moram potrditi da z Akrobatom, Kaj naj nastavim, da mi bo ob kliku na dokument avtomatsko se odprl v Acrobatu. če pa kliknem na bližnjico za Acrobat, da ga odprem in od tam potem odpiram dokument me pa konektira za novo inštalacijo akrobata. Sem že dezinštalirana in ga na novo naložila.
Hvala za nasvet
Afrodita
Martin 12
100 krat Boglonaj sem že namestila in dela kot je treba – Akrobata pa brišem in slovo od njega.
Imam še problem pri WinRARU, namereč z interneta sem potegnila dol zip datoteke (strokovni slovarji), ki jih rabim pri delu. In ko to razpakiram je dokument v nejm v WordPadu in ko ta dokument odprem je namesto teksta tam polno kvadratkov in črt…skratka se ne da prebrati. kako to uredim, da bo v redu?
naj povem, da se moram zanesti na Vas tukaj, saj moški del družine se bolj zanima za kavč in TV kot za računalnike, jaz pa bolj za delo in brez PC danes to ne gre. če mi kdo pove kaj in kako, naredim in mi dela.
Hvala vsem za pomoč
afrodita
Z Adobovimi orodji običajno ni nič narobe, prej z uporabniki, ki imajo na mašincah nameščeno, kar jim pride na misel in kar najdejo na netu. Tudi po več AV programov, množico anti spyware programov (med njimi jasno tudi trojance!). V taki zmedi seveda tudi Acrobat zataji in ne opravi svoje vloge. Po namestitivi Irfana bo le-ta npr. želel odpirati tudi filme ipd. Kako spremeniti privzete nastavitve odpiranja posameznih datotek pa je za nekatere že višja šola. Takle mamo 🙂
Hvala vsem za nsvet.
Ja Tajfun moram ti povedati, da imam za antivirus Avasta, pa mi ni zaznal virusa. Ker se je računalnik obnašal čudno, odprial počasi zadeve…sem dal gor Spyvare doktorja in mi je našel trojanca. vse sem prečistila večkrat, da je sedaj ok. Imam pa nameščenenga samo avasta in nekaj dni nazaj Spayvare doctor, nobenih drugih antivirusnih programov ni.Je pa res, da osebno na računalnik ne nalagam ne glasbe in tudi filmov ne, ker za filme imam TV, PC pa potrebujem bolj za delo kot za zabavo. No tudi otroci niso na njem in pri naši hiši – roko na srce – download filmov je prepovedan. je pa res, da hčerka 80% materiala za faks snema z interneta, ker pač profesorji dajo slajde gor, ki so mnogo cenejši kot knjige za kupit, pa še dobijo se ne v slovenščini. Tako da ni časa za igrice…
Pa vseeno hvala za pomoč.
Matej 12
nasvet sem že prej sprobala pa ni bilo učinka.
Bo že
hvala in lp do prihodnjič
Forum je zaprt za komentiranje.