Najdi forum

Živjo!

manjša nesreča (klikanje) pri power point predstavitvi in nekako sem ‘inštalirala’ oz izbrala projector. zaslon se mi je totalno spremenil(raztegnil in črke povečale) in ga ne znam nastavit na prvotne nastavitve. poskusla že vse kar vem (v nastavitvah monitorja), ampak ne gre. tut tistega projectorja ne najdem. za silo nekaj sem nastavla, ampak ali obstaja kakšna možnost, da povrneš stare nastavitve.

še nekaj: kaj pomeni, če imaš pri display settings/monitor napisana dva monitorja? kateri je pravi?

najlepša hvala za nasvete! 🙂

To v praksi pomeni, da imaš možnost priklopa dveh monitorjev na grafično kartico. Več ali manj poznamo dve stvari: notesniki z VGA izhodom, samo pri njih ponavadi ne moreš uporabljati obeh. Ko na VGA kaj priklopiš, se LCD ponavadi izklopi ali pa preklopiš ročno. Drug primer pa so novejše grafične kartice, ki imajo VGA in DVI izhod. Tako lahko imaš priklopljena dva monitorja, na vsak izhod enega. Če imaš dva monitorja z VGA izhodom, pač kupiš DVI2VGA konverter. To uporabljajo mnogi oblikovalci. Pred tem pa se spomnim, da so se dobile tudi nekatere kartice z dvema VGA izhodoma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close