Najdi forum

Kaj pomeni če mi napiše vstavite vstavite zapisljiv cd v pogon E in v pogonu ni diksa? Če pa imam noter cd prazen? Pred kratkim sem gor imela virus ali mi to šteka? Ali moram not dati boljši cd ali kaj????

1. a imaš v pogonu E CD zapisovalnik ali samo CD bralca
2. da nisi slučajno dajala not DVD-ja

lahko pa je naprava okvarjena, ali pa je cd okvarjen… možnosti je več

Joj, spet bo ena doktorirala poleg računalnika. Kdaj ti pa to napiše? Najprej praviš da v pogonu nimaš diska, potem pa, da imaš praznega. Potrudi se vsaj, pa napiši vsem razumljiv stavek.

***Ali moram not dati boljši cd ali kaj????***
Z nutelo ga namaži ja. Sorry, samo se nisem mogel upreti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no no tudi ti bi rad bil prepameten. Počasi:)))

Meni je enako počelo, ko nisem imela kodekov. Cdja ni prebralo in mi izpisalo, da ga ni. Ko sem želela zapečt cd je napisalo naj vstavim prazen cd. Pa je vsakič cd bil v zapisovalniku.
Poiskusi najprej naložit zadnjo verzijo kodekov. Jaz sem sicer mislila, da so kodeki le za gledanje ampak očitno mešajo štrene tudi drugje:)

Če to ne deluje namesti ponovno driverje za cd zapisovalnik.

Pred tem pa dej not drugi cd 🙂 Lahko je samo s tem kaj narobe.

O kakih kodekih pa zdaj govoriš? Kako si sploh prišla na kodeke, glede na postavljeno vprašanje? 🙂
Jaz si še vedno sploh ne znam predstavljat v čem je težava in mislim da si ti tud ne razlagaš pravilno Kitty. Razen če si slučajno zaddela.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko ti si površno prebral.

Sanja piše, da ji računalnik javlja dve napake. 1.vstavite zapisljiv cd v pogon E in 2. v pogonu ni diksa. In to kljub temu, da ona IMA v vstavljen zapisljiv cd.

Torej vstavi cd ampak ga zapisovalnik ne prepozna.

Ja jaz tudi nisem razumela to s kodeki ampak pri meni je delovalo pa sem imela iste težave.

Poglej, če ti porineš en Cd plošček v predvajalnik, se ne bo zgodilo nič, razen če imaš nastavljen avto zagon. Takrat se ti odpre eno okence ali pa se zažene kak setup (odvisno kaj ne na cd-ju). Če pa CD-ja ne prepozna, ne prebere, potem ti pa ne bo sploh nič izpisalo.

Kako nisi razumela tega s kodeki, če si sama to prva in edina omenila?

joj Marko:)))

Daš cd v zapisovalnik, želiš na njega zapisat podatke in ti napiše, da v pogonu ni cd oz. da vstavi zapisljiv cd.
Kaj je tu težkega za razumet?

Ko se je meni to zgodilo sem na novo naložila vse kodeke in je zapisovlanik nehal nagajat. Razumem ne, ker sem vedno mislila, da so kodeki potrebni samo za gledanje in ne za snemanje. Ampak očitno znajo mešat štrene tudi drugje.
Sem samo napisala kako sem jaz težavo rešila.
vabene? :)))

V redu no. Gre se zato, da Sanja sploh ni omenila, da bi rada kaj snemala na CD. Saj verjetno pa imaš prav. Ampak temu kar ti praviš kodeki, so verjetno gonilniki. Čeprav še vedno ne vem katere gonilnike si naložila, saj za CD/DVD pekače sploh ni več gonilnikov oz. verjetno se sami naložijo z WIndows XP-ji vred ali pa ko na novo priklopiš pekač.

Kodeki so kodeki, gonilniki pa gonilniki. Res da sem bionda ma tolk pa spet ne :)))
Ravno zato sem napisala, da ne vem kaj imajo veze, mogoče gre le za slučaj vendar pri meni so se težave nehale, ko sem naložila nove kodeke (ne gonilnike ha ha).
Očitno za snemanje določenih vsebin vplivajo, drugače si tega ne znam predstavljat.

Gonilnike pa seveda tudi potrebuješ. Večina dela avtomatsko ne pa vsi.

Dobro, o kakih kodekih sploh govoriš? Se da kaj več zvedet, kot samo beseda kodek, ki je tako splošna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close