Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prosim pomoč – napaka v wordu

Prosim pomoč – napaka v wordu

V napisano besedilo sem poskušala vstaviti kazalo. Ker imam novo verzijo worda in se “nekoliko” lovim, sem očitno naredila neko napako in naenkrat na mestu vsake prazne vrstice dobila znak nekoliko podoben grški črki pi, namesto presledka piko in tako naprej. Kako nazaj v prvotno stanje? Prosim pomoč, saj res ne bi rada pretipkavala vseh napisanih strani. Hvala!

Vklopljene imaš posebne znake. to je v vseh verzijah worda enako.
Med ikonicami poišči gumbek z enakim znakom, kot ga vidiš na ekranu (na izpisu ga ne bo) in ta gumbek izklopi.
Najdeš ga v folderju VIEW (pogled) – če imaš Office 2007….

Upam, da boš našla!

Po moje si pritisnila ikonco, ko ti potem pokaže, kje vse imaš “enter” v besedilu (malo po domače sem to napisala). A imaš ta isti znakec v orodni vrstici zgoraj? Če ja, ga še enkrat pritisni in bi moralo vse to izginiti, če ne, moraš to najti v View (Pogledu) med Toolbars.
Joj, če boš tole kaj razumela… morda pa sem tudi jaz sfalila z nasvetom…

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vse v redu, najlepša hvala! 🙂

No, saj važno je samo to, da se vidi na ekranu, na printu pa ne. Drugače pa “pi” pomeni nov odstavek, pikica pa presledek. Včasih je ta način pogleda fin, da vidiš če si se kje “užgal” z dvojnimi presledki oz. odstavki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close