Najdi forum

outlook express pomoč

Potrebujem eno malo pomoč od vas mojstrov 🙂

Za e-pošto uporabljam outlook express 6,ki mi služi čisto vredu,je pa ena težavica. Na vsake toliko mi javi možnost strnjevanja sporočil (kao da poveča prostor na disku) no uglavnem to bi rad izklopil,da mi nebi težilo več. Sem že iskal,kje to postorim,ampak ne najdem 🙁

Druga zadeva pa je,da bi rad vedel,kje se sporočila shranjujeno tudi nekje na disku… sam ne vem kam moraš že iti da se dokoplješ do njim,če jih npr. v outlooku zbrišeš oz. ti izginejo… kajti danes mi je strnjevalo in seveda ko vse neki stisne skup,vrže v koš… in jst itak tako vržem spet iz koša… no danes sem pa opazil,da mi je skenslal kar nekaj sporočil,ki sem jih dobil danes in prejšnje dni…

uglavnem,za sporočila se ne sekiram prav velik,rad bi izključil tisto strnjevanje,in kje lahko prideš do sporočil…

Lp

pri strnjevanju poročil ti jih ne bi smelo metat v koš.
pojavlja se ti pa zato, ker imaš preveč sporočil v nabiralniku, kar ti upočasnjuje program.

sporočila se ti shranjujejo v mapici na C disku… do nje prideš nekako takole:

C:\Documents and Settings\ime uporabniškega računa\Local Settings\Application Data\Identities\{6EE405B6-18F5-47EB-91CD-5CD89BF6F4EA}\Microsoft\Outlook Express\

s tem, da so shranjena v strnjeni varianti in ne na način, da bi lahko odpiral posamično sporočilo. datoteke ki so tam not, so skupki map, kot jih imaš v outlooku.

DBX datotek ne meče v koš, ampak jih tja skopira, če bi slučajno potreboval za restavracijo. Sam proces kompaktiranja ni nič slabega in meni do sedaj ni izginilo niti eno sporočilo, razen, če je bil DBX tako okvarjen, da sem moral narediti novega.

Kako disejblaš, pa najdeš tukaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close