Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kje se najde v računalniku

kje se najde v računalniku

Kje najdem v računalniku vsa gesla in e naslove ki so bili ustvarjeni na tem računalniku. Imam nekaj teh naslovov preveč, pa ne znam zbrisat. Pomoč prosim!!

kateri program za delo z e-pošto pa uporabljaš?

Je nekaj starih gmailov, pa hotmailov, ki jih nihče ne uporablja več, če misliš to.

Poštni naslovi na gmailu in na hotmailu pa nimajo kaj dosti veze s tvojim računalnikom, saj so bili ustvarjeni na hotmailu in gmailu, preko spletnega vmesnika. Je praktično vseeno, na katerem računalniku. Če jih nihče ne uporablja, zakaj te pa potem motijo??? Ali se pošta s teh naslovov na kak način preusmerja na kak poštni naslov, za katerega imaš klienta na tvojem računalniku, ali kako?

Na hotmailu so meni pred časom en star poštni račun kar sami ukinili. Po določenem času nektivnosti računa to naredijo. Za gmail pa ne vem.

V bistvu pa še vedno ne razumem dobro, v čem je tvoj problem.

Boš mogla bolj natančno opisat kaj želiš. Ne vem, če je komu jasno namreč. Kje je bil e-naslov (račun, pravilno) ustvarjen se seveda ne da ugotovi in niti ni pomembno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je v outlooku ustvarjenih več računov greš v ->orodja ->e-poštni računi->preglej in spremeni obstoječe račune->dodaj oz. odstrani – klikni tiste, ki jih želiš odstraniti.

Če so v računalniku gesla za hotmail, yahoo,… greš v Explorerju na ->tools->internet options->delete->delete passwords in so gesla izbrisana.

Sem pozabila dopisati da je to za brisanje gesel. Kje pa gesla najdeš pa nimam pojma – na računalniku najverjetneje ne, saj so gesla skrita.
Malo nejasno je postavljeno vprašanje – če boš bolj natančno napisala kaj te muči, bi ti lažje odgovorile.

gesel kar tako v računalniku ziher ne moreš najt, če si jih nisi zapisala v kako datoteko.

Ja se opravičujem sej še sama ne obvladam računalnika tako super, sem verjetno pomankljivo napisala. Rabila sem to kar je napisala LANCHI.

Hotela sem vprašat, primer: če se odjavim z Gmaila in potem se hočem spet prijavit in tam klilnem prvo polje za vnos imena uporabnika se mi odpre cela rešta, poleg mojega pravega , drugih email naslovov, pa bi jih rada odstranila.

Hvala za pomoč

tam k se ti odpre cela rešta klikni nick ki bi ga rada izbrisala da se obarva modro pa še klikneš tipko delete

thatsallfouk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close