Najdi forum

Sem si naložila DC++ in se konektala na SLo hube. poiskala, kje bi lahko dobila risanko Tom in Jerry, našla, kliknila download in zdaj mi že 1/2 ure piše le connecting… ali pa connection time out.

Kaj je narobe?? Prosim pomagajte (nisem ravno neki računalničar), da bom lahko otroku posnela risanke

Hvala!!!

konektaš se na uporabnike, ki imajo še kakšen prost slot. pri iskanju odkljukaj “only users with free slots” in našlo ti bo samo uporabnike, ki so še prosti. Pri teh ni treba čakat. Potem še glej, kdo ima hitrejšo povezavo, npr t1, t2. Od teh lahko včasih v nekaj sekundah dobiš kakšno zadevo. Odvisno. Meni je kul program.

Dc++ je potrebno najprej nastaviti, da lahko iščeš podatke. Glede na to, da ti piše connection time out, pomeni, da nimaš pravilno nastavljenih portov. Najlažja in najenostavnejša možnost je, da daš pod jezičkom settings\connection (al neki takega :)) opcijo passive pa bo stvar delovala, vendar z manj zadetki. Če ne pa obkljukaj active pa vpišeš svojo ip št. (ki ti jo izpiše, ko se prijaviš na določen hub) in porte (porti pa so odvisno…port forwarding stran je za to…ali pa se obrneš na operaterje v samem dc-ju). Če uporabljaš router, je to nujno potrebno, če ne pa ni nujno potrebno…lahko, da deluje, lahko da ne 🙂 hi hi…

Vsekakor pa si potegni kakšno skripto od dc++ dol, ker je boljša…jaz uporabljam rec connec in deluje superca…

Leon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close