Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Hp pavilion dv 9640el – vista in xp poblemi

Hp pavilion dv 9640el – vista in xp poblemi

V Italiji sem kupil v naslovu omenjen računalnik. Prednaložena je bila italijanska vista home edition. Ker imam svoje licenčne XP Pro in sem sformatiral cel disk (vključno z restore particijo) in naložil XP-je. Se bojim da sem se zafrknlil, ker zdaj ne najdem driverjev za grafično, modem…
Brskam po netu po vsemogočih straneh a pravih driverjev ni, ob inštalaciji mi javlja napako da se driverji ne ujemajo z strojno opremo. Je možno da podpirajo komponente v tem računalniku samo Visto?

Se mi zdi da sm naredil neumnost, kr nisem pustil viste gor. KAko je pa z garancijo na opremo, ker nekje sm zasledil da če tako sformatiraš vključno z tisto restore particijo, kjer pride vse naloženo, izgubiš garancijo.

Zanima me kako naj jaz spet naložim visto gor. Kaj sploh pride na tisti posebni particiji me zanima?

Imam na nalepki spodaj Serijsko številko od viste Home Premium ki je prišla predanložena na računalnik OEM verzija. A lahko snamem z neta to verzijo viste in napišem te serijske številke , ali kako. KEr zraven računalnika ni nobenga cd-ja.

Prosim za pomoč, ker sem u hudi zagati.

Hvala

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3630664&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

so tudi gonilniki za xp.-je gor

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ali je to točno ta specifikacija http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01237308&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3630664&rule=45273&lang=en

ker gor je čisto navdna nvidia kartica, gonilnike pa itaq najdeš
na nvidia strani – če ne najdeš – povej, bomo pomahali 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ja točno ta je

NEkaj driverjev sem našel s pomočjo enih dečkov na enem italijanskem forumu.
Manjkajo mi še driverji za audio in ethernet controler.

Poskusil sem jih že nešteto ampak pravih ne najdem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close