Najdi forum

MSN-nova verzija

živjo

imam MSN verzijo 4.7,pa bi si rada naložila novo,ker pa se ne spoznam (beri totalen laik),bi pa prosila vas ki vem da ste nekateri pravi stručkoti,če mi pomagate oz. poveste kako seto naredi.od začetka do konca.
A potem staro verzijo zbrišem ali kaj,ne se smejat sam res nimam pojma.

čau,čau

Tale nova je eno veliko sr…..samo šteka.Sem jaz raje kar na staru verziji ostala.

Tale 9.0 verzija zna fajn zaštekat ja…naloudaj si prejšnjo 8.5 beta-ta je meni delala v redu. Moraš pa zbrisat to 4.7 ki jo imaš (ta je res še iz začetkov msn-ja:) in potem pojdi na google, vtipkaj download msn,in izberi verzijo. Saj lahko da stare sploh ni treba zbrisat in gre avtomatsko čez..nisem pa ziher. Če pa kaj ne boš znala,pa kar vprašaj:)

pa pa

pa še to

a kdo ve ,če se kje hrani zgodovina klepetov(da lahko kdo vidi),na tej verziji 4.7 tega nikjer ne najdem da bi pisalo.

Za 4.7 ne vem,ampak po moje da je tako kot pri vseh ostalih-če imaš nastavljeno funkcijo da se shranjuje potem se (ORODJA-MOŽNOSTI-SPOROČILA-potem pa je opcija ZGODOVINA SPOROČIL,pa poglej če imaš obkljukano da se shranjuje…tudi piše kam se shranjuje.

Lp

saj problem je v tem da tega kr si napisala Ranya ni nikjer (orodja-možnosti-sporočila?)

Hm…a ni??? Si ziher?????Kaj pa imaš potem? Datoteka,kontakti…?
Lahko pa da te možnosti v 4.7 verziji sploh ni bilo..ne vem res:(

ti samo zlovdaj tega: http://get.live.com/messenger/overview in boš imela super moderno verzijo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close