ISDN stroški priklopa iz analogne linije + naročnina = bolje brezžično
Nekje kjer obstaja “bela lisa” bi se radi opremili s širokopasovnim priključkom oz.internet dostopom. Ker so stroški nakupa računalnika za takšno kmečko okolje vedno previsoki, me zanima vaše mnenje:
1. Koliko znašajo stroški priklopa ISDN linije iz analogne + naročnina?
2. Ali obstaja še kakšna druga možnost seveda cenovno ugodna?
3. Ali bi bilo možno naročiti brezzični internet in koliko to stane?
4. Kakšen računalnik bi potem morali imeti, sedaj imamo Pentium II, 4,2 Giga, 200 MHZ, 64 MB RAm,…
Hvala,
Jana
Koliko stane ISDN boš najbolje izvedela na telekomu, je pa vprašanje, a to sploh rabiš? za internet rabiš ADSL, ne pa ISDN. To slednje pa je je hudo omejeno na razdaljo tvoje hiške od centrale torej bo najbolje, da se vse to pozanimaš pri kakem ponudniku adslja.
Brezžični internet je sedaj najbolj v ponudbi preko Mobitela oziroma Simobila ( pa verjetno tudi ostali to ponujajo)- prvi imenujejo to “instant internet”. cene so odvisne od naročnine. Smo se pa o tem razpisali nekoliko nazaj. Vsekakor moraš prej preveriti, ali ti bi tudi to sploh delovalo ( glede lokacije, ne tvojega računala)
S takim računalnikom lahko celo vola ubiješ, tako da za sam net ne rabiš nič boljšega 😉
evo jaz sem pri TUŠ-TELEKOMU.pokliči 080 600 600 ,pa povej svoj problem ozziroma da te zanima ali je na tvoji lokaciji sploh možen ADSL.mislim da ti bojo povedal za pol minute-vsaj meni so-je pa res da bojo po novem letu nove cene in sicer NIŽJE-vsaj meni ki imam 4 mega paket ki je sedaj 38 eurov bo po novem samo 26 eurov
pa lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.