“Težave” s trojanci
Naj mi nekdo pomaga razložit tole; pred tem naj povem, da na prenosniku 100% nimam virusa…NOD32 z licenco in redno posodobljen večkrat dnevno
Torej:
1.) V Corellu ustvarim čestitko in jo na USB-ju nesem tiskat (sama nimam barvnega laserja)
2.) Pri dotičnem ugotovim, da je potrebno nekaj popravkov in grem V KNJIŽNICO popravit zadevo
3.) Čestitka je vredu in je tudi natisnjena
4.) Čez nekaj ur dam USB ključek doma v prenosnik – prebudi se NOD32 z obvestilom o trojancu 🙁
5.) Takojšnji format ključka (kopija čestitke se predhodno nahaja na HDD)
Kje zavraga sem ga fasala na ključek, ko pa ne pri tiskarju ne v knjižnici ni bilo ne duha na sluha o tem!!!
Kjerkoli sem ga že, kako da tam ni problemov?!
Toliko o tem, koliko je varno drugje in kako zeloooooooooo pomembno je redno osveževanje AV mehkovja
LP
Kako lahko 100% trdiš, da nimaš trojanca? Niti strokovnjaki si ne upajo tega tako lahkotno trditi? 🙂 Dejstvo je, da že nekaj časa obstajajo možnosti, da se trojanec in druga zalega skrije tako globoko, da ga antivirus ne more najti približno tako 100% kot ti trdiš, da si 100%, da nimaš trojanca 🙂
Na tvojem mestu bi s kakim drugim medijem zagnal računalnik in preveril, če se kaj skriva gor. Ampak še vedno ne bi bil 100%, le bližje 100% 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.