Ne zažene računalnika …
… oziroma ga zažene, ampak šele v 15-tem poskusu!!!! In jaz nisem več pametna kaj bi lahko bilo narobe.
Torej … že kar nekaj časa (recimo leto dni) se mi dogaja, da na vsake toliko me računalnik malo “poheca” in se noče zagnat oziroma teče samo ventilatorček ostalo pa je mrtvo. Potem mi nekako v kakem petem – desetem – petnajstem poskusu le uspe zadevo zagnat in računalnik deluje normalno. Pred približno pol leta sem računalnik dala tudi na servis (PC plus računalnik), vendar so mi ga po kakih treh tednih poslali nazaj češ da deluje normalno in da ni težav. Da so ga testirali in da je vse ok in da pri njih ni delal težav. OK … … vse v redu in prav … AMPAK MENI PA DELA TEŽAVE ŠE VEDNO!!!!!!!!!! In prav zadnje čase se mi ta nadloga začenja ponavljati bolj pogosto. Ker sem nad servisom obupala (servis je v Ljubljani jaz pa v Gorici) sem računalo kar sama odprla in mal poždrocala kable (če bi bil kateri kaj slabo montiran), vendar kljub “ždrocanju” kablov ni bilo spremembe … … računalo se ni zagnalo. Potem pa kar naenkrat … ko sem poskušala v ne vem katero … mi ga normalno zažene.
In sedaj enostavno nisem več dovolj pametna. Nekaj sem brala nazaj teme in sem zasledila, da je lahko kaj narobe z matično ploščo in da se ob menjavi matične plošče te težav nehajo. Ampak preden bi šla na vrat na nos menjat MP ne zanima še vaše mnenje, kaj bi lahko še naredila, da teh težav ne bi bilo … oziroma … … a lahko to privede do tega, da se nekoč računalo sploh ne bo več zagnalo?
Forum je zaprt za komentiranje.