Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zgodovina na računalniku

zgodovina na računalniku

Mene pa zanima, če ali je mogoče v zgodovini če greš na C/program files/Local Settings\Temporary Internet Files res lahko vidiš vsebimo mailov, slikce… Ali se lahko to kako briše?

V Temporary Internet Files se shranjujejo datoteke (spletne strani, slike, filmčki, flash in java aplikacije,…), ki jih Internet Explorer kaže, ko obiskuješ spletne strani. Vmes so lahko tudi mejli, ki jih bereš preko browserja (ni pa nujno). Mejli brani preko Outlooka, Thinderbirda ali ostalih poštnih odjemalcev se semkaj ne shranjujejo.

Drugi brskalniki(Firefox, Opera,…) svojo zgodovino pišejo v druge mape.

Hvala za odgovor, ampak me še vedno zanima ali se to lahko briše? Pa ali lahko nekdo vidi vsebino mailov, ki si jih pošiljal preko npr. gmaila, hotmaila, yahooya?

Seveda, od časa do časa je celo prporočljivo pobrisat to reč.

Maili, ki jih gledaš preko teh treh ponudnikov na disku niso vidni, ker uporabljajo nekoliko drugačno tehnologijo. Vidiš pa večino drugih stvari, npr kaj si iskala, katere strani si obiskovala,…

Ja ampak jaz sem to poskušala brisati pa ni šlo. Sploh ti ne ponudi možnosti izbriši.

Ne bit tako skrivnostna no :))
Mi ne bomo nič vohunli za tabo, tko da komot napišeš naslednje stvari…
Kdo ne ponudi možnosti?
Kje sploh to brišeš?
Kater browser uporabljaš?
Mere?

Pač več kot napišeš prej in bolj popolen odgovor boš dobila.

Na netu obstaja veliko programov ki z enim klikom pobrišejo vso zgodovino na računalniku, ace utilities, sweepy, clean history in še veliko več, nekateri so za kupt… tip eMula

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close