Kaj mislite vi o tem?!
Pozdrafček….
Spet jaz po doooooooooooooolgem času…
Ah, saj Primož ve, da sem redno obiskovala toto stran (pa še tri ducate drugih) le pisarila nisem nič…
Torej: mojemu prenosniku je pred mesecem in pol še v garancijskem roku umrla mama in so jo na servisu uspešno menjali, sedaj pa imam rahel problem z gumbom za vklop/izklop računalnika.
Vse do odhoda na servis sem potrebovala le nežen pritisk in se je odzval že na rahel pritisk, sedaj pa se nekaj časa sploh ne vklopi in traja kar nekaj časa da se, skoraj si izpahnem prst. Sedaj ga dajem kar v “stand by” modus…
Spet bova šla “k zdravniku”… Zakaj ne; garancija mu poteče šele 22. 11. 2007
Pa wireless modul štrajka – kaj so delali na servisu ne vem, rekli pa so da so ga kompletnega stestirali in naj bi delalo kot urica…
V device managerju pa ne kaže za wireless modul nobene hardverske cake. Saj pravim, pred odhodom v servis je delalo vse tip top in sem se brezžično povezovala na internet, trenutno sem (spet) na kablu… 🙁
Router?! Ja, morda bi pa morala odpreti (kakšen) port, samo ne vidim smisla, saj med tem ,ko je bil prenosnik na servisu, nisem “čarala” z ruoterjem…
Vaše mnenje?
LP
Tota Senka
čao senka,
odnesi na servis (seveda), pa jim naštej vse napake in ko prideš iskat
svojo zverino, je najbolje, da ga kar tam preizkusiš, ter
skupaj pogledate, kaj dela in kaj ne.
lahko pa rečeš, da jih bom poklical na telefonski zagovor..
sicer pa – na kateri servis boš pa nesla ??
comtron/lancom ???
Ja, ne bo druge, kot nesti nazaj na servis…
Na servisu so mi vgradili nov original. Nisem še namreč slišala, da bi komu še v garanciji šla matična. A si Klemenmxx že slišal kaj takega? Verjetno si res…
Dala pa ga bom tako kot prvič na pooblaščeni servis za Fujitsu Simensove izdelke, saj je prenosnik še v garanciji…
Comtron servisa se nekako kako bi se izrazila…izogibam…imam slabe izkušnje…nekako tako je pri tem, kot če kupuješ pohištvo pri Rutarju…
LP
Tota Senka
Ja, seveda, za matično ploščo sem dobila garancijo!
Jutri ga nesem spet z vsemi papirji na servis in bom potem spet nekaj časa brez…koliko časa točno ne vem, prvič je trajalo dobrih 14 dni.
Iz MB so ga namreč morali poslati v LJ na pooblaščeni servis, “popravljenega” pa spet nazaj.
Se beremo iz knjižnice
LP
Tota Senka
Forum je zaprt za komentiranje.