Najdi forum

Kako naj prevedem prirocnik v pdf formatu? Zaenkrat si vzporedno odprem Word in prepisujem. Je kaksna moznost?? Hvala vnaprej.

Probaj če imaš možnost v Akrobatu Shrani kot in potem spodaj dokumnet poimenujaš, možnost nižje pa izbereš txt file.

Ne vem katero verzijo Acrobata imaš. To ti je jasno, da je to free verzija in čisto vse kot v kupljeni verziji ni možno.
A vseeno. Jaz tekst iz pdf formata označim, skopiram in prilepim v word, tam ga pa potem po svojem okusu urejam.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

A je tako, da je za branje Adobe Reader, za urejanje pa Adobe Acrobat?

V bistvu je tako, da je brezplačna varianta, ki jo dobiš na internetu precej okrnjena varianta plačljive. Če je ne kupiš imaš veliko manj možnosti urejanja, a vseeno se nekaj da.
p.s.
Kaj pa dobiš še danes zastonj, razen če ukradeš?

Bo kar tako, kot je Tinatina napisala, Adobe Reader je namenjen le branju in nima nobenih možnosti urejanja (ima možnost kopiranja), je pa zastonj.

Adobe Acrobat je za urejanje in je plačljiv.

Če nimaš Adobe Acrobat je ena možnost ta, ki so jo že napisali, da skopiraš tekst in slike z Readerja, vendar izgubiš obliko.

Druga možnost je kakšen konverter, ki ti pretvori pdf datoteko v wordovo.

Potem ko sem včeraj izgubila živce z Abbyjem, ker nimam ključa, sem našla tole: popolnoma freeware in v polni verziji. Edino slik ne pretvarja:

ConvertDOC:

Pa v dodatnih možnostih označi pod general, da naj ohranja originalne pozicije, sicer zna kaj zamaknit.

ABBYY FineReader 7.0 Professional

tale ABBY…. sem pa eno varianto že imela naloženo, pa sem jo odstranila… Sedaj pa ne vem več, od kje sem jo naložila. Mi lahko svetujete? Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close