Najdi forum

da jo ne bo zeblo

Spoštovani ljubitelji živali!

Ima kar nekaj vprašanj in bi bila zelo, če bimi kdo znal razložiti par mojih vprašanj.

A
imam papigo-skobčevko in ker se bliža jesen-zima, me znaima kako v tej jeseni, dokler se pač ne rabi kuriti naj pokrijem papig, da jo ja ne bo zeblo? sala sem ji že gnezdece s salamo, a noče tja, le na tisti plastični veji sedi dkoz. je kaj pametnega za naprviti/nabavati, da bi se ob hladnosti skrivla in se segrela? verjetno je tud odvisno kakšno lastnost ima?

B
npr. ene papige nočejo po tleh hoditi, moja najraje sedi na prsti, vendar pa na dno kletke ne hodi preveč, kjer ima tudi gnezko in pesek (niti v pesek ne hodi, da ni se okopal). kako jo naj navadim, da gre tud dol na kletko?

C
a veste, če dam papigo brez spodnjega dela kletke in travo, na zemljo, da gre malenkostno dol in jede trabo? a tud vi delate to, a jo date na travo?

D
kakšno hrano dati papigam, razen tistih semenk in vitaminov, pa kakšne trave, bara, sipine kosti, kakšno bannano, jabolko, vode??? niti ne vem, če zares je travo in banano, ker kot da samo gricka kot, tko da ne bi pojedel. ali pa res poje?

E
Kolk na dan, v ca. minutah/urah se igrate/učite (z) jo?

F
A tud vas kdaj ščipne, da vas zaboli? Mene je že do krvavosti

G
Ali skobčevko boli, če ho primem z obema rokama in jo potem držim v eni roki, da mi ja ne pogne? Ne morem ji škodovati, da je ne bi bolelo?

Hvala vsem in prav lep pozdrav!

Meteka

Po mojem je tole napačen forum, malce prehitro tipkanje..

sicer pa če je taka skobčevka – potem en service pack in vsi
popravki.
če ne pa en firmware čez – seveda z slo. govorom :)))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close