Najdi forum

teme za XP?

A se dajo kje na internetu dobiti in kje in kako se to naštima? Z guglom ne najdem nič pametnega, vse mi je komplicirano 🙁
Zdaj imam prekleto sivo, ki mi že na ušesa ven gleda, zelena in modra sta pa tako glupi, da je groza. Želim kakšno, kjer bo ozadje oken temnejše in svetli napisi (da se porabi manj W 😉

Style XP… google dela čudeže :))))

Ok, gremo tako: predstavljajte si totalnega računalniškega laika, ki bi rad imel temno “temo” na računalniku. Brska po guglu, povsod vse v (slabo razumljeni) angleščini … Nekako le skapira, da si mora očitno nekaj dol potegnit in potem s tistim nekaj naredit, ampak mu ni čisto jasno, kako in kaj. Vpraša na forumu. Mu predlagajo gugla.

Vse kar želim je, da bi bilo ozadje programov temno s svetlimi črkami. Pri nastavljanju barv v nadzorni plošči/zaslon se je zgodila taka katastrofa, da se nič ni dalo več videt. Mi pač ni ratalo vsega spremenit tako, da bi bilo lepo. Se mi tudi ne da s tem ukvarjat, če obstaja taka reč že kje na netu.

A mi lahko zdaj kdo, prosim, pomaga? 😮

> Se mi tudi ne da s tem ukvarjat, če obstaja taka reč že kje na netu.

Nočem bit nesramna, ampak tebi se ne da s tem ukvarjat, rad bi pa dobil vse na pladnju…torej naj se s tem ukvarjajo drugi (ti podpirajo lenobo).

Večina uporabnikov tega foruma smo ravno tako (več ali manj) laiki, tako da ti nisi nobena izjema. Lepo sem ti napisala Style XP vpiši v Googla in rešitev imaš na dlani. Evo, par klikov in si tam… Če pa ti slabo razumeš angleščino ali ne znaš iskat po spletu, pa ne stresaj nezadovoljstva tukaj.

In ker sem tako prekleto dobra duša, imaš tukaj link, naprej se pa znajdi sam. Še namig, da se ne boš preveč mučil – Half life.

Zdravo!

Mene pa zanima, kako spreminjaš teme?

lp

nadzorna plošča -> zaslon -> teme
ali
nadzorna plošča -> zaslon -> videz
ali
greš v mapo, kjer imaš shranjeno temo in 2x klikneš na *.msstyles

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close