Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako prikličem nazaj naslovno vrstico na računalniku?

Kako prikličem nazaj naslovno vrstico na računalniku?

Pozdravljeni!

Moj mali mi je v parih sekundah tako “sfriziral” računalnik, da sedaj, ko hočem brskati po internetnih straneh nimam osnovne vrstice (ne vem, če se tako imenuje – je pa to tista vrstica, kamor vpišeš internetni naslov, ko kaj išeš. Npr: http://www.med.over.net). Torej, tudi če grem naprimer sedaj na Pogled – Orodne vrstice – Naslovna vrstica, je le ta obkljukana, dela mi pa še vedno ne. No, če se sploh tako imenuje 🙂
Prosim če mi lahko pomagate dobiti to vrstico za iskanje nazaj – seveda, če sem sploh dovolj jasno napisala problem 🙂

HVALA!

Sonja

Desni klik (se postaviš gor, v vrstico kjer imaš ”Nazaj”, ”Osveži”… in samo klikneš Naslovna vrstica.

Poskusi!

Lp

Ja, ampak ni popolnoma nobene spremembe, ali je naslovna vrstica odklukana, ali ne!

V nobenem primeru ne znam priti do tega, da bom imela vrstico, kamor bom vtipkala internetne naslove http://www.xxxxx

Ima mogoče kdo še kakšno idejo – in pa kako se temu sploh reče? Ker sedaj imam Samo v zgodnji vrstici Datoteka, Urejanje, Priljubljene… itd. v drugi vrstici imam puščice za nazaj, naprej, zgodovino…itd.,
NO…in potem mi manjka ta praznen prostorček, da sploh vidiš, na katerem internetnem naslovu trenutno si, oziroma kamor vtipkaš željenega!

Hvala že vnaprej za vse predloge!

stisni F11 na tipkovnici, verjetno si po nesreči pritisnia nanjo

Ne, tudi to ni. Če stisnem F11, mi pa še več stvari zgine. Ker trenutno je popolnoma vse na vidiku, razen te smotane, da ne rečem kaj drugega, vrstice. Joj, naš sine (3 leta), pa res zna! :((((

Če ti ne bo uspelo usposobit, se ti zvečer javim, bom vprašala fanta, ker je bolj ”domač” na tem področju.;) Jaz namreč nimam nobene ideje…

Lp

Joj, katka copatka kako si prijazna! Hvala res!

Lp, Sonja

uporabljaš internet explorer ali mozillo firefox?

Internet explorer

Zakaj?

huh…ko se je meni to zgodilo so mojstri pogledali pc, se pametno spogledali, se malce zamisli in pametno ugotovili, da imam nek simpatičen virusek….nič, lepo sem ga formatirala..

Upam, da pri tebi ne gre za virus.

WildWind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

jah, ga imam tudi jaz na sumu, da je staknil virus :((((

ahja…mogoče bo pa pomagalo če klikneš na settings (krogec nekje na desnem koncu zgoraj…potem options..potem klikneš med tremi listki (features, buttons in more ) listek more in tam pogledaš če je adress bar enable….ok ker sem nenapredni uporabnik računalnika sm sicer mal čudno napisala, ampak probaj vseeno:)))

WW

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

možnosti
http://www.infopackets.com/channels/en/windows/gazette/2003/20030520_internet_explorer_address_bar_disappeared_part_2.htm
a:
” If your address bar has disappeared from Internet Explorer, right-click on a toolbar and make sure there’s a checkmark next to the Address Bar option. If there is, and if you still can’t see the toolbar, try dragging and dropping other toolbars around [at the top of the Explorer Window]. “
b:
Side Note: The address bar may be shoved to one side. You may need to uncheck ‘Lock Toolbars’ (View -> ToolBars -> Lock Toolbars) in order to drag any Toolbars at the top of the Window.
c:
If this will not correct problem the easiest next solution is using repair tool in Add & Remove Programs in Control Panel: Start -> (Settings) -> Control Panel; Add & Remove Programs; Highlight Microsoft Internet Explorer 6 SP1 & Tools; Click Add/Remove Button; An application with 3 options opens: checkmark Repair Explorer.

In the past, I lost ‘100% search capability’ on IE6: the search button on toolbar would open left pane blank. I used IE6 repair and all is fine! “

Evo, sem vprašala – poskusi še tole:

verjetno imaš Odklenjene orodne vrstice (če pogledaš -desni klik ni kljukice pri Zakleni orodne vrstice) in se ti je Naslovna vrstica nekam skrila.
Mal poglej, če imaš kje skrito to vrstico (ti kje piše npr. samo Naslov) in jo povleči dol kamor mora bit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close