Navidez ‘prazen’ Word dokument & zamešani fonti – zakaj?
Včeraj sem počistila star računalnik nekaterih nepotrebnih fajlov in tudi programov.
Danes pa mi ni v redu odprl nanovejših fajlov na USB ključu in na C disku v Wordu. Bilo je kar prazno, najprej se je sicer ustavil na normalni številki strani (okoli 200), nato pa, ko sem dala komando naj gre na konec dokumenta ali šla z drsnikom dol, pa je začelo šteti strani in sploh ni prišlo do konca (enkrat pa se je ustavilo šele po strani 1100 -!-)
Nekateri drugi fajli so bili vsebinsko na prvi pogled ok – vendar pa sicer originalno v fontu Courier, pisalo je, da so v Courierju, na videz pa so bili v Times New Roman.
(Na starem računalniku imamo Windows 98 in Word 2000)
Ko sem USB ključ nesla na drug, novejši računalnik (Windows XP & Word 2002), pa mi je vse fajle odprlo lepo, v Courierju. (!)
Še predvčerajšnjem je tudi na starem računalniku ‘problematične’ fajle čisto lepo odpiralo, sem še dopisovala.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj so se zdaj pojavili problemi, oz. kaj manjka & kaj narediti? Mogoče sem izbrisala kaj, česar ne bi smela? (Kaj bi to lahko bilo? Vem, da sem brisala Chat in igrice in takšne traparije…)
(V skrajni sili bomo pač formatirali, a najraje ne bi, če ni ravno nujno – je kar precej stvari gor & bi znalo biti zamudno vse to dol dat & spet gor). Do zdaj nam še nikoli ni bilo treba formatirati!
Ima kdo kakšno idejo?
Hvala lepa!
Forum je zaprt za komentiranje.