Stalno se vklaplja Active X za nalozitev Flasha
Pocasi bom zgubila zivce – dva dni mi ze na dolocenih spletnih straneh najeda Active X, da moram zloada Adobe Flash player, da se mi bo stran prikazala normalno (bannerji mi ne delajo). Stvar je v tem, da ko mi odpre okencek za nemstitev, se mi stran sicer lepo nalozi, ampak vsak klik bi morala potem to nalagat.
Nalozeno imam Adobe Flash Player 9 Acitve X, Adobe flash player Active X, Adobe flash player plugin in se mi to se vedno dogaja. Po novem ne morem niti filmckov na youtube gledat.
Aja, se to – na uradni strani od adobe-a se mi prenasanje programa sicer zazene, zgodi se ne pa nic.
Kaj se lahko naredim?
V IE mi to javlja, zdaj sem dala, da naj vedno namesti dodatke iz ADobe ne vem kaj in se mi Active X vec ne vkljaplja, ampak bannerjev v flashu in youtube-a se vedno ne morem gledat. v Mozilli dela vse ok, tako da zdaj kake filmcke in to gledam tam, samo me moti, da mi v IE ne dela.
Ja, imam admin pravice (vsi ostali accounti so samo uporabniski, pa pac prav administratorski). A moram it v osnovni account (Admin) in tam vse zbrisat dol in se enkrat nalozit? Sem dala tudi, da mi namesti posodobitve, pa mi je javilo napako, da se Flash 9 ni mogel pravilno posodobit al nekaj, novega IE (IE 7) pa tudi ne morem zloadat iz microsfot.com, ker mi noce validation process it cez. Pa imamo originalne Windowse, razen ce so na nasem super truper servisu kaj po svoje gor nalozili.
Kaksna ideja, nasvet?
Forum je zaprt za komentiranje.