kamera
Pozdravljeni
prosila bi če mi lahko kdo pomaga!Pred časom sem namreč kupila brezžično kamero Denver sc-2 za nadzor(potrebujem jo za nadzor invalida v drugi sobi).vendar mi včasih dela, včasih pa kar naenkrat izgine slika, potem pa ne najdem druge frekvence za priklop.Sedaj sem pa razmišljala, glede na to, da imam računalnik bi raje speljala kamero na monitor, pa ne vem, če potrebujem novo kamero, ali bi šlo kar z to,če seveda gre priklopit kabel na kamero(še nisem pogledala).Ne bom snemala, rabim samo sliko in zvok da vidim kaj mi hčera dela v sobi.Ali pa če ima kdo kakšen drug nasvet.
Hvala za odgovor
Ana Maria
Mogoče bi najprej pogledala, zakaj ti obstoječa kamera ne dela, oz. kaj
se takrat dogaja, ko kamera preneha delovati.
Mogoče kam vključite kakšno napravo, ki “požre signal”, npr.
napajalnik od mobitela, ali kaj podobnega, vključite televizijo..
Drugače pa povej, kakšna pa je razdalja med prostorom, kjer imaš hčerko
in tam, ko bi jo rada kontrolirala, je to 5 m, ali 50 m.
lp
kamero imamo pritrjeno na strop v sobi, da je celoten prostor viden,
po mojem občutku mora biti nekaj narobe z ekranom ali kako naj povem,
ker ko sem kupla kamero, sem še isti dan nesla prvo nazaj, ker ni delala, potem sem dobila drugo ki pa nekaj časa dela nato pa ne.Razdalja pa je cca 10 m.Ekran postavim v kuhinji na mizo, da ko kaj delam vidim kaj dela hčera.V sobi pa ima vklopljeno tv in videorekorder vendar je cca 5 m vstran od kamere in tudi kamera ni vklopljena v isti razdelilec.
Ko je ekran vklopljen in slika zgine pokaže se sneženje in če z kablom na ekranu rukaš sem in tja se včasih pokaže slika nazaj, zato mislim, da me jezi ekran, da ima mogoče kabel slab stik.Sem laik kar se tehnike tiče zato malo čudno pišem, upam pa da me razumete.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.