Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Obnova zbrisanih fotk s kartic

Obnova zbrisanih fotk s kartic

testiral sem nekaj programov za obnovo zbrisanih fotk s kartic. Vsi mi zaznajo le trde diske, fotoaparata Canon pa ne. Ali je potrebno kartico vstaviti v čitalec kartic, da jo je možno skenirati?

Moralo bi tudi iz aparata…
Recover My Photos to zmore.

Ta je najbrž od firme GetData? Hvala, bomo probal še tega.

Žal, tudi s tem programom moj priključeni Canon Powershot G3 ni viden med diski, tako da reševanje zbrisanih fotk ni možno. Morda je odvisno od znamke oz. modela aparata.

Če si kje blizu Kranja, ti lahko pomagam, javi mi na mail…

Hvala Snezko, a ne gre za trenutno izgubo posnetkov, temveč zgolj za iskanje primernega programa. Edino v opisu programa Smart Recovery, ki je freeware, piše, da je potreben čitalec kartic. Gre namreč za to, da me v tem poletnem času večkrat kdo kliče, ki se mu je na dopustu kaj pomotoma zbrisalo s fotoaparata.

Ti programi rešujejo podatke z diskov. Če aparat priključiš na računalo in ga potem vidiš kot svoj disk (tako kot pri usb ključkih), potem boš lahko podatke reševal direktno iz aparata. Če ne vidiš aparata kot svojega diska (Cannoni so že taki), potem je edina varjanta kartico ven in v čitalec kartic.

Mogoče bi šlo z Data Doctor-Pen drive…

Pen drive data recovery software is used to recover lost missing, deleted, formatted, corrupted, Data files, folders and other similar files stored in your bad crashed sticks.
The safe easy and read-only removable data retrieval utility software recovers music files, pictures, video, digital image, data file and other data from your removable USB storage media including lost due to accidental deletion, format, corruption, Virus attack, damaged file system etc.

Features:

*Ensures data recovery even from accidentally formatted removable media and deleted files and folders.
*Support all type of USB memory sticks including Apacer, Kingmax, Lexar, PQI Ridata, Supermedia, Transcend, Kingston, Sony, Viking, and many more.
*Data retrieval support for both type of formatting and deletion either by Microsoft Windows or Apple Macintosh.
*Recovers data even if “Drive not detected” message is displayed by your Computer while accessing USB removable media in My Computer.
*Easiest data retrieval software to restore lost data, recover formatted or damaged files before you fix and repair your corrupted storage device.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close