Najdi forum

Excell 2003

Imam težavo z Excell-om. Ko npr. v raziskovalci kliknem na datoteko mi odpre samo prazen excell (brez vidne mreže ceilic) in na dnu piše pripravljen. Če pa to isto datoteko odprem tako da njaprej postartam Excell in nato datoteka/odpri in datoteko poiščem in odprem opa deluje bp.

Hvala

Ni mi čisto jasno kaj hočeš.
1. če startaš neko datoteko iz raziskovalca nimaš mrežnih črt. Torej naredi sledeče: V tej datoteki izberi orodja,možnosti in tukaj vstavi kljukico mrežne črte. Za tem datoteko normalon shrani.
2. če se pa mrežne črte ne pojavijo v osnovi, če samo startaš excell sporoči.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ne ni to. Odpre mi samo excell datoteke pa ne, če bi vedel kako vključim sliko bi prilepil printscreen.

Samo prazen excell se odpre, če pa odprem to isto datoteko preko excell-a (datoteka/odpri ) potem dela brez problema

v raziskovalcu se dokoplji do te lokacije.
C:\Documents and Settings\ime_uporbnika\Application Data\Microsoft\Excel\XLSTART
pobriši dototeke, če so tu zapisane, drugače še nivo višje pri zaprtem excelu. Po tem excel štartaj še enkrat. sedaj morajo mrežne črte biti.
A je to to?

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ne pomaga.

Morda sem še vedno nerazumljiv, sploh mi ne odpre datoteke, okno igleda enako kot da odpreš excell in potem zapreš samo dokument in ne excella.

Hvala za trud

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close