Najdi forum

sej to ni res

Sem na tem da
isto popizdim!

Ker mi je tisti slavni “nekdo” sesul pol pc-ja, sem si mogla na novo inatalirat Akrobata. Poleg tega, da mi je usb porte popravil tako, da ae kar ne delajo, v obrambo pa pravi, da imam zadaj 4 proste! Ja itak bom 5x na dan ala na kolena pod mizo in premaknila pol pisarne da vtaknem klju
noter.

In zakaj je moj post malo
uden? Zato ker sem sedaj ugotovila, da mi aumniki ne delajo! Pri c-ju mi postavi v novo vrstico, “a” tole je s s strehico, a da probam ae ~? Evoga!To je z s strehico.

Kaj hudi
a mi je to sesul?!?!?!?!

Ja, sem ga je nazjala, pa je menda bolan in ne more priti pogledat.

LpM

P.S. Uporabljam explorer, in zgoraj, v
isto zgornjem predelu, kjer ti ponavadi piae naslov strani, meni napiae samo prvo
rko.

Maruša, ni vedno vsega kriv računalničar. Če si za rojstni dan res prejela kakšnega trojančka, misleč da gre za virtual greeting card – se Winsom lahko povsem scufa. Popravljanje okuženih računalnikov lahko hitro obrodi sadove ali pa tudi ne. Posledica (pravilnega ali nepravilnega) čiščenja, sprememb v registru ipd. je lahko tudi nerazumljivo ali nestabilno obnašanje mašince po teh posegih.
Rešitev vidim v izdelavi slike (imaga) particije C, saj potem v primeru težav lahko v 4 do 7 minutkah lahko sama spraviš računalnik v prvotno stanje. Paziti je treba le, da na izgubiš datotek s particije C, ki so bile tja shranjene po izdelavi slike. To se pa da urediti in predhodno nastaviti. Eden takih programov, ki ga sam redno uporabljam pri sebi in strankah je Acronis TrueImage.
Da boš zapela: jaz sem maruša, ne grem, ne grem več na kolena pa dokupi nekaj usb podaljškov, da ti bodo ti priključki bolj pri roki.
V tvojem primeru bo verjetno še najboljša rešitev ponovna namestitev sistema, saj nikoli ne veš kaj ti je tvoj ‘čarunalničar’ čaral po disku. Pa ni hudič, da tvoj šefe ne bi našel enega študenta, ki se spozna na računalnike in bo vesel dodatnega zaslužka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close