Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zastojn večerni in vikend klici pri Mobitelu – za klepetave

Zastojn večerni in vikend klici pri Mobitelu – za klepetave

Živjo,

za klepetave ob večerih in vikendih bo tole dobra novica:

http://www.mobile.si/articles/mobitel-brezplacni-pogovori.html

Večerni in vikend pogovori pri Mobitelu

27.06.2007
Avtor: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim naročnikom s 1. julijem omogočila posebno, privlačno ugodnost. Z doplačilom k mesečni naročnini bodo lahko Mobitelovi naročniki brezplačno klicali vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Mobitelovi naročniki bodo lahko od 1. julija v Mobitelovem omrežju klicali še ugodneje. Z doplačilom 5,99 EUR (1.435 SIT) mesečno bodo Mobitelovi naročniki brezplačno klicali na številke 1,4 milijona uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS omrežja (vse uporabnike Mobitela, Debitela in IZImobila). Ugodnost bo veljala vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Ugodnost je na voljo pri klicih v Mobitelovem omrežju. Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

Ponavljajo za Simobilom, samo, da je treba za tako ugodnost pri Simobilu plačat 2€ na mesec.

A res, katera storitev pa je to na Simobilu?

Ponujajo možnost “opcija mobilni” in je zraven tudi možnost, da kličeš v druga mobilna omrežja 24h/dan za 22 bivših SIT (0.0918€) na minuto. Česar pa Mobitel nima.

Glede na to, da ima Simobil še Orto paket, bom zamenjala naslednji mesec. Tale Mobitel mi nč ne odgovarja.

Opcija mobilni, to sem najdla, da kličeš v druga mobilna omrežja za 22 sit. Kje pa piše, da med 19. in 7. uro ter za vikende kličeš zastojn, če imaš opcijo mobilni?
Orto paket je do 30 let, ne?

Mi že nkaj časa uporabljamo telekomovo opcijo Vikend in večer, ki deluje podobno: z nekaj mesečnega doplačila lahko ‘brezplačno’ telefoniraš z vsemi telekomovimi naročniki. Ampak smo izračunali, da nas kljub vsemu telefonija kar drago pride, ti ‘bezplačni’ pogovori – ker je naročnina, ko vse sešteješ, kar visoka. Bomo najbrž zamenjali ponudnika telefonije in šli na IP telefonijo. Tam bomo z nižjo naročnino lahko brezplačno govorili z vsemi, ki imajo istega ponudnika IP telefonije – pa to ne glede na uro v dnevu.

Ne vem Rebeka.

Samo pomisli, ta zadeva, ki jo ponuja Mobitel, je super za tiste, ki res veliko govorijo. In 6€ doplačila na mesec se meni ne zdi “zastonj pogovori” čez teden.
Vsak po svoje 🙂

Za Orto paket je treba le najti neko “žrtev” do 30 let, ki je pripravljena na svoje ime zate skleniti naročniško razmerje. Položnica pa pride na tvoj naslov. In sedaj imajo akcijo brezplačnih vikend pogovorov, brez doplačila.

Aja, to me pa ne zanima preveč… No, bomo videli. Bom dala teh 6 evrov, pa da vidimo, koliko se bo račun znižal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close