Multifunkcijski tiskalniki
Imam čisto preprosto vprašanje, odgovor verjetno ne bo… Po dolgem času nameravam zamenjati tiskalnik. Uporabljam ga samo za domačo uporabo in dosedaj mi je injet zadoščal. Ker pa mi vedno bolj nagaja, pa resno razmišljam o novem.
Zanimivi so mi multifunkcijski tiskalniki, pa me zanima, kako so tudi praktični, cenovno sprejemljivi (začetna cena ni ne vem kako visoka…), pa tudi kako se obnesejo (mislim na vse vrste težav v povezavi z zmogljivostjo računalnika…).
Res nimam pojma o računalnikih, vendar me naš službeni računalničar ni najbolj prepričal. On predvsem priporoča kakšen barvni laserski tiskalnik, tu pa je začetna cena kar precej visoka. Nimam pa niti preveč prostora okoli računalnika, tako da ne bi ne vem kako veliko mašinco…
Mi lahko svetujete?
Tanja
Mi smo se po dolgem brskanju odločili za Brotherjev model MFC-215C, ki ima tudi faks in čitalec kartic. Ima tudi ločene kartuše za barve in ni treba zamenjati vsega takoj, ko zmanjka prve barve. Tudi s prostorom ni problema, ker zavzame manj kot 40×40 cm. Uporaba je zelo enostavna, dela hitro in tiho in dovolj kvalitetno. Je pa res, da se barve počasi sušijo in je treba paziti, da se ne zmažejo, dokler so še sveže. Še to, stal je približno 120€.
Forum je zaprt za komentiranje.