Najdi forum

Kaj to pomeni?

Lepo prosim, če mi nekdo lahko pove kaj pomeni slednje:

– windowsi so sredi dela izginili in se je pojavil nadpis: BEGGINING DUMP OF PHYSICAL MEMORY, na modrem ozadju.

Računalnik smo izklopili, ker ne vemo kaj to pomeni. A je bilo treba zadevo pustiti tako kot je?

In še majhen nasvet, inštalirali smo Zone alarm ( prej smo meli požarni zid od windowsov ), in sedaj sprašuje če spustimo na internet WLL Login Proxy.exe.
Torej, lahko spustimo, ali ne?

Lep pozdrav in najlepša hvala.

Torej, ker se mi zdi, da zadeva ni ravno zaželena, sem prečekirala PC s antivirusnim programom v varnem zagonu in ni nič našel. Preiskala sem računalnik s spy bot in ad aware, ter zbrisala vso zalego. Zanima me, kaj je razlog za tisto sporočilo in ali je možno, da je kljub vsem programom za zaščito možno, da je na računalniku kakšen virus, ki dela zgago.

LP

Se opravičujem. Popravek: Spy bot sem dala skozi, ad aware se je pa ustavil na: DEP SCANING FILES ON C, sCANNING BROWSER CACHE, in noče naprej. Znova sem inštalirala ad aware, toda pride samo do tega in naprej niti pod razno. Kaj še lahko naredim?

Hvala

Odstrani Zone Alarm, meni je enako težavo povzročal na prenosniku in problema nisem uspel rešiti.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Meni je nekaj podobnega javljalo, ko sta na PCu bila prijavljena istočasno 2 uporabnika (žena se NI odlogirala, ampak sem naredil samo Switch User)…

Sedaj se striktno vsak uporabnik odjavi, še vedno uporabljamo ZA in nimamo več podobnih opozoril…..

Kar pa se tiče WLL Login Proxy.exe….blokiraj, če ti kateri od programov zašteka, boš takoj videla….

LP

Hvala vama za odgovor. 🙂 Glede uporabnikov, vedno se vsi prijavljamo z istega, tako da mislim, da ni to. Mašinca zaenkrat še dela, bomo videli, če se bo definitivno sesula ali kaj.

Lep pozdrav!

P.S. Pero, kateri firewall priporočaš namesto Zone alarma?

Hvala!

Kerio slovi kot dober, pa še brezplačen je.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zdaj pa končno “vem”! Disk je šel rakom žvižgat, morala sem ga zamenjat. No, ja, me prav zanima kaj bo naslednje… 🙁
Pero, hvala da si se potrudil pomagati!

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close