Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakaj se mi računalnik ob priklopu usb ključa izklaplja

zakaj se mi računalnik ob priklopu usb ključa izklaplja

drugače dela vse ok, včeri pa je brat prinesel sem svoj usb ključ, da bi dala na računalnik in vsakič ko sva priklošpila usb, se je računalnik resetiral,in potem ne da bi se prižgal ponovno ampak je samo zaganjal, čim pa sva odstranila usb, je zalaufal normalno

Možno je, da imaš prešibek napajalnik in, ko priklopiš še ključ, napetost pade po minimum.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

jAH, ključek (ali druge usb napravce) pa res pokurijo veliko napetosti. Dej no!

Dečko, troši se tok, ne napetost. Sedi, ena.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja vem, ampak Perica je napisala: ‘… napetost pade po minumum.’

Pero kje pobiraš takšne. A ko pa kakšno igro zažene pa ne porabi več toka in crkne, ali pa ko DVD zalaufa.

Sem jemal že bolj glupe finte, kjer bi vsakdo rekel, da ni logike; recimo ena plata mi nikakor ni delala v ohišju, ko pa sem jo vzel ven, pa. Rešitev? Ohišje iz pleksija…. Ali pa ; comp ni zagnal, če je imel priklopljen kakršenkoli USB vhod.

“Pero kje pobiraš takšne. A ko pa kakšno igro zažene pa ne porabi več toka in crkne, ali pa ko DVD zalaufa.”
Če bi vedel, kaj napaja DVD pogone, ne bi klatil takšnih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close