Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija v prenosnik udarila strela

v prenosnik udarila strela

lep pozdrav!

Včiraj se mi je zgodila ena majhna katastrofa. Živim na vasi, po nevihti sem mislil da je ze grmenja konec in priključim prenosnik na polnjenje in grem spet pisat seminarsko, seveda se povežem še na internet (klicni dostop) po kake pol ure nekaj poči in čez par sekund zagrmi. Prenosnik tema.

Očitno mi je prenapetost nekaj skurila. Upam da ni najhujše, ker je vreden 300 jurjev. In še garancijo 3leta care Pack sm doplačal. Katastrofa pravim.

Nič ni smrdelo al pa kaj, samo en glasnejši stik. A je možno da ti ga preko polnilca rukne? Kaj mislite da mi je skurilo modem ali ploščo itd… Računaklnik se sicer zažene, prečekira disk in cd rom, tam pa se ustavi, monitor ne da signala.
Upam da je modem v stiku in da ne gre naprej.
Kako sledijo zdaj te stvari. Nesem kamor sem ga kupil in upam na najboljše, ali kako? Koliko časa bom brez, približno, če ve kdo?

hvala , lp

ODnesi na servis pa bo.
Skoraj verjetno ti garancije ne bodo priznali (strela), ampak
vsaj popravili ti ga bodo.

Koliko časa boš brez je pa odvisno od servisa – nekateri nimajo
pojma o popravilih – pa mučkajo 100 na uro, drugi pa vedo kaj delajo
in zakaj so plačani, ampak načeloma boš odvisno do okvare vsaj
3 dni brez mašince – žal…

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Odnesi na servis in reci, da ne dela. Lahko poizkusiš in ne poveš, da ti ga je strela, ampak je kar nehal delati, morda ti uspe.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

in tista garancija ki sem jo doplačal bo še vedno veljala 3 leta ,a l se to prekine?
Upam da ne.

Jao, nekateri ste pa res (pre)pošteni. Pa menda ja ne boš serviserju javknil, da je crknil, ko je treskalo in grmelo po vasi. Poglej, kaj pa če te takrat ne bi bilo doma?? Ko bi se vrnil, računalnik ne bi delal.
Pa ne nesi ga na servis takoj po kakšni hujši nevihti. Potrpi še malo, spočij si oči in počakaj, da se zvedri.

Le zakaj ne bi veljala? Šteje se od datuma na kupa. Če bodo pač nekako ugotovili vzrok napake, boš pač moral sam kriti stroške popravila, sicer pa niti teh ne 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close