Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Številčenje strani v wordu

Številčenje strani v wordu

Ali je možno v wordu narediti tako, da prvi dve strani nista oštevilčeni (naslovna stran in kazalo), naprej pa se strani številčijo od 1 dalje. Na koncu bi zopet rada, da nekaj strani ne bi bilo oštevilčenih (literatura in viri)? Dva dokumenta ne prideta v poštev, ker moram vse skupaj poslati v elektronski obliki.

Lahko narediš tako, da ti dve strani shraniš pod drugo datoteko, ostalo pa pustiš oštevilčeno.

Mislim pa , nisem 100% , da se tudi kazalo in prvo stran šteje. Preveri .

Na tisti strani, ki je ne želiš imeti oštevilčene, vstavi prelom strani in odseka. Ko boš delala glavo/noge pazi, da boš potem označila 2. odsek in bi ga želela imeti oštevilčenega. Potem pa, ko imaš literaturo, pa spet vstavi prelom in potem, da na tretjem odseku ne boš številčila. Upam, da sem ti kaj pomagala. Sem ravno končala diplomsko nalogo, zato mi je številčenje še sveže.

Lep pozdrav, Marjeta

Hojla,

tudi jaz sem se pobijala s tem. Sicer ne najdem točno tistega dokumenta, po katerem mi je šlo bp, ti pa prilagam nekaj linkov še za pomoč. Drugače je pa MarjetaM tudi že svetovala

Lp, Petra

Jaz sem imela popolnoma enak problem in nikoli mi ni uspelo. Sedaj, ko sem že diplomirala in najbrž ne bom več tega potrebovala, mi pa je uspelo v prvem šusu… eh 🙂

Bacek, mi je uspelo po tvojih linkih. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close