Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako preklicati sporočila s št. 3737?

Kako preklicati sporočila s št. 3737?

Kako se znebim nadležnih sporočil s številke 3737, ki mi pobirajo denar z mojega mobitela. Pred časom ste že pisali na to temo. Mi še enkrat zaupate magično besedo? Hvaležna že v naprej!!!

pokliči na 0807070 – Mobitel in naj ti posredujejo podatke o pošiljatelju ali pa te oni odjavijo..

lp

STOP 3737. Bo pa treba odjavo verjetno kaj plačat – 3 do 4 eure.

Evo, še enkrat mene. Sem poklicala na tel.št., ki sem jo dobila na Mobitelovi spl.strani (031) 700 700. Gospod me je vprašal s katere cifre dobivam SMS – je, povedala sem svojo tel. št. in je rekel, da bojo oni uredili zadevo. Odjave se ne plača.

Ne vem od kje tej firmi moja cifra, nimam naročnine, nimam objavljene številke, nikamor nisem pošiljala nobenih SMS – jev, razen včasih v dobrodelne namene na št. 1919, ampak s te št. mi niso pošiljali ničesar.

Pijavke! Upam, da mi bojo dali od sedaj naprej mir, ker boljše da mi ga dajo! Uh, sem jezna!!

nagradne igre, promocije, nagradna vprašanja … nekje so te ziher dobili. ljudje pa s tako lahkoto na vsak listek, ki ga vam pomolijo pod nos pišete svojo telefonsko številko, ali pa zato, ker vam obljubijo ne vem kakšno nagrado pošiljate kam sms-e

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close