Najdi forum

Posebno obvestilo

Pozdravljeni!

V tem vikendu se pripravlja posodobitev, tehnična in organizacijska sprememba forumov za vse Over.Net forume.

Forumi bodo na voljo samo za branje in uporabo iskalnika, PISANJE NE BO MOGOČE.

Prenova se bo začela v noči iz petka na soboto in trajala do ponedeljka.
V tem času komentiranje sporočil ne bo mogoče.

heh in bo Klemenxx dobil še nekaj tipk več, ki jih bo lahko
po pomoti pritiskal.

Upam, da bo Primož namontiral tipko:

Delete all Internet DATA, pa ko jo bom stisnil, da me
ne bo sistem spraševal neumnosti v stilu:

Are you really want to Delete all Internet Data..

Ma da samo naredi, kar se mu ukaže :)))

torej – konec tedna ven na sončka – računala pa v kot.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

jej,jej, klemenxx bo pa garal. Drži se!!!!

In kaj bo novega ? Podobno kot na Siolu ?

Avtor: Saško.
Datum: 20-04-07 11:01

Ma kakšna prenova forumov neki, sedaj sem izvedel PRAVO resnico kaj se bo dogajalo od sobote do ponedeljka…

Kot sem izvedel iz krogov blizu Primoža, se je šefu Primožu in moderatorjem zmešalo od tem BB+7 (beri, vsaka sedma tema BB) in so se dogovorili s ProPlusom, da od te sobote, pa do ponedeljka izselijo vse une narcise iz BB hiše, ter da se hiša med.over.net za tri dni preseli v BB hišo.

Baje da Klemenxx že naokoli laufa z šraufcigerji in kladvom, da bo pripravil vse kar je potrebno, da se glavni server preseli na tisto lokacijo, Primožu delajo pidiestal na katerem bo sedel in vse nadziral, Andreja bo imela čez red in kamermane, ter PR, Pušenjak bo pral epruvetke, Dragica bo skrbela, da se ne skregajo med sabo, vi bralci, se boste pa za 3 dni iz piscev spremenili v gledalce in normalno kot do sedaj gledali BB, samo da bodo igralci naši med.over.netovci.

V ponedeljek pa potem tisto največje presenečenje…na ekranu se vam bo napisal napis….

SAJ SMO SE SAMO ŠALILI…..med.over deluje naprej.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Te pa Bog do pondeljka :)))

Da probam če klemenxx že kaj dela….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close