delo z računalniko
Zanima me, kaj pomeni zahtevno poznavanje dela z računalnikom: delo s preglednicami,…to pač kar ponavadi piše na razpisih za delovno mesto, kjer je potrebno znanje dela z računalnikom. Če se kdo na te zadeve spozna, bi prosila še naslov knjig kjer bi se naučila zahtevnega dela z računalnikom, saj osnovno znam zelo dobro, pa to danes ni več dovolj. Hvala vsem za nasvete.
Excel za finančnike (zlasti vrtilne tabele, analize, preračunavanja med listi, ipd), napredna raba Word (zahtevnejši dokumenti s kazalom, navzkrižnimi sklicevanji, številčenjem slik in grafov, povezavo z podatkovno bazo – za serijska pisma in elektronsko pošto), mogoče še kaj Access, pa takšne reči.
So tečaji, ene knjige na temo excela so v pripravi, pa veliko samostojnega reševanja nalog.
Po mojih izkušnjah bi ti pomagal kakšen znanec, ki to veliko uporablja, ali pa aktivna udeležba na tečaju (aktivna = takoj poštekaš in potegneš proaktivno od predavatelja čimveč, tako se je meni odprlo pred kakšnimi 15 leti; pasivna – sediš na tečaju, in narediš, kar ti naročijo, potem pa ne veš, kako to uporabiti).
Forum je zaprt za komentiranje.