Mapa “WINDOWS” se je znašla v košu
Pa imam spet težave…
Kar naenkrat sem opazil, da se je v košu nekaj znašlo. Odprl sem ga, pa glej ga zlomka, nič ni bilo notri. Kliknil sem izprazni koš – ups – pa mi je javil “ali res želite izbrisati WINDOWS”? Pa nisem!
Potem sem se pa spomnil in sem šel v “možnosti mape -> pogled -> umaknil kljukico pri “skrij zaščitene datoteke operac. sistema..” in odkljukal “prikaži skrite datoteke in mape”.
Potem sem optimistično spet odprl koš – pa spet ni nič pokazal. Ko sem pa hotel izprazniti koš, me je pa spet opozoril na “WINDOWS” mapo…(((
Kako bi lahko drugače pogledal, kaj je sploh v tej mapi in čemu služi?
Imam WIN XP PRO, preskeniral sem že s Spybotom, z F-securom, pa nista nič našla…
Prosim, pomoč, saj se bojim, da bo kdo lahko spraznil koš…
Ja, mislim, da je mojega compa nekaj obsedlo…-(((
Danes, ko sem prižgal računalnik, se je v košu in sicer v IKONI na namizju zopet pojavil nek element, pa čeprav sem 100%, da včeraj, ko sem ga ugasnil, ni bilo nič ne v košu, ne v ikoni koša na namizju!
Pa sem spet odprl koš, in kot zakleto v oknu koša spet nobenega elementa!?
Pa sem kliknil “obnovi elemente”, pa se nič ni zgodilo.
Potem sem kliknil “izprazni koš”, pa mi je javil, če zares želim izbrisati “varovalni sistem”. Potem sem se pa spomnil, da sem včeraj, predno sem ugasnil comp, iz koša izbrisal instalacijsko datoteko varovalnega sistema, saj so mi na Amisu svetovali, naj na novo naložim varovalni sistem z njihove spletne strani (dogajale so se čudne stvari – s težavo sem moral tudi po večkrat startati scanner, predno je dejansko začel skenirati, skoraj ves čas sem imel pa procesor na 100%!).
Po tej instalaciji “na novo” sem šele uspel preskenirati comp – pa nič ni našel.
Pol sem se pa spomnil in sem kr eno datoteko poslal v koš (Word doc.).
Pa sem odprl koš in le-ta datoteka je bila pa sedaj vidna! Pa sem izpraznil koš, in potem tudi v ikoni na namizju ni več ničesar bilo – ALELUJA!
Pa sem restartal comp, in po restartu glej ga vraga – spet v ikoni koša nek element!
Pa sem koš odprl in – normalno v oknu nobenega elementa?!
Kliknil sem “izprazni koš”, pa me je spet vprašal “Ali res želite izbrisati …doc. ” – TA ISTI, KI SEM GA PREJ IZBRISAL IZ KOŠA!
Mislim, da ga je res nekaj obsedlo…
Pa to ni edina težava – glej nekaj postov niže…-((
Ali mislite, da bi lahko kaj rešil s HijackThis?
Prosim za pomoč, ker mi nič ni jasno…
Forum je zaprt za komentiranje.